ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ατόμων με Αναπηρία, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter.
«Η κυβέρνηση, σταθερά προσηλωμένη στην αρχή της κοινωνικής ισότητας και αλληλεγγύης, εγγυάται τις ιδιαίτερες προϋποθέσεις που απαιτούνται, προκειμένου τα άτομα με αναπηρία να έχουν ίσες ευκαιρίες σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής», έγραψε στο twitter ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, για τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.
Έχει επισυνάψει, επίσης, κάρτα στην οποία γράφει: «Αποκαθιστούμε τις αδικίες, εγγυόμαστε την ισονομία και την κοινωνική αλληλεγγύη», με υπογραφή Αλέξης Τσίπρας.
Η κυβέρνηση, σταθερά προσηλωμένη στην αρχή της κοινωνικής ισότητας και αλληλεγγύης, εγγυάται τις ιδιαίτερες προϋποθέσεις που απαιτούνται, προκειμένου τα άτομα με αναπηρία να έχουν ίσες ευκαιρίες σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής. https://t.co/OYxy9ZN3xZ pic.twitter.com/MHtjlIi8FE
— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) December 3, 2018
Η Παγκόσμια Ημέρα ατόμων με Αναπηρία θεσπίστηκε το 1992 και γιορτάζεται παγκοσμίως από τα Ηνωμένα Έθνη στις 3 Δεκεμβρίου. Εορτάζεται σε όλον τον πλανήτη με σκοπό την κατανόηση θεμάτων αναπηρίας και την κινητοποίηση υπέρ των δικαιωμάτων αξιοπρέπειας και ευημερίας ατόμων με αναπηρία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στη Ρωσία ο Αλέξης Τσίπρας στις 7 Δεκεμβρίου για συναντήσεις με Πούτιν και Μεντβέντεφ – Τι θα συζητήσουν
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΝΔ για πρωθυπουργό: Γιατί ο κ. Τσίπρας δεν απαντά στον Αλέκο Αλαβάνο;
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το Master Plan για τον Λιμένα Ζακύνθου και ο «χάρτης» του Υπερταμείου για την αξιοποίηση των λιμενικών υποδομών
- Γενιδούνιας στο mononews: Kαλούμε τη διοίκηση της Hellenic Train να άρει τις απολύσεις
- Πώς να συνταξιοδοτηθείτε με οφειλές έως 30.000 ευρώ- Έχουν υποβληθεί 6.500 αιτήσεις
- Digital Realty: Τέλος του χρόνου σε λειτουργία το 4ο Data Center – Σχέδια για νέες επενδύσεις στην Ελλάδα
