ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τυχερή στάθηκε νεαρή γυναίκα, που απεγκλωβίστηκε από το αυτοκόνητο της μετά από σφοδρό τροχαίο μόνο με εκδορές! Λίγο μετά τις 8 το πρωί του Σαββάτου, η οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός της, στο 138ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, κοντά στην Αταλάντη. Το ΙΧ έκανε δύο τούμπες και η 28χρονη εγκλωβίστηκε σε αυτό.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamianow, οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο κατάφεραν να την απεγκλωβίσουν και στη συνέχεια ασθενοφόρο τη μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης και μετά στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.
Πάντως, πέρα από το μεγάλο σοκ που υπέστη, η οδηγός ήταν τυχερή, καθώς βγήκε από το στραπατσαρισμένο όχημα μόνο με εκδορές!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Mε αστυνομική φύλαξη στο Δρομοκαΐτειο η 55χρονη – Είχε κάνει «κόλαση» τη ζωή των γειτόνων της (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέτρες και μολότοφ τα ξημερώματα έξω από το σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η ιταλική εταιρεία Delcomar αγόρασε το Theologos VII από την Evia Ferries
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες στην Κεντρική Μακεδονία – Μέχρι τους 34 βαθμούς η θερμοκρασία
- TEN (Νίκος Τσάκος): Επιβεβαίωσε τη ναυπήγηση δύο οικολογικών VLCC – Πούλησε 3 πλοία έναντι 60 εκατ. δολαρίων
- Danaos (Γιάννης Κούστας): Αύξησε τον στόλο, εξασφάλισε 3,6 δισ. έσοδα και με κερδοφορία στο εξάμηνο
