ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Ησαΐας Ματιάμπα και η σύζυγός του Βασιλική Καλανιώτη, καθώς το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί!
Η Βασιλική πριν δεκαπέντε σχεδόν μέρες έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και μάλιστα ελάχιστοι γνώριζαν το χαρμόσυνο γεγονός, αφού το ζευγάρι κρατά χαμηλούς τόνους.
Πάντως, ο νέος μπαμπάς ετοιμάζει live εμφανίσεις και συμμετέχει και στην παράσταση «Εκκλησιάζουσες».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Ψινάκης πάντρεψε τον Ησαΐα Ματιάμπα (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ: Από ένα μικρό ενδοκρινολογικό εργαστήριο σε έναν σε έναν από τους πιο σημαντικούς ομίλους υγείας στη χώρα
- Ο νέος άσσος της Χήτος μετά το Ζαγόρι
- Τα περιθώρια ανόδου των αναλυτών για Metlen, Motor Oil, Titan, ΔΕΗ, HELLENiQ Energy και Elvalhalcor
- Η Μυκονιάτικη Πανσέληνος, οι Πλόες στην Άνδρο, καλλιτεχνικές συναντήσεις στο Κάπρι, μία μέρα δίπλα στη θάλασσα της Γλυφάδας και η κομψή παρουσία στο Προεδρικό Μέγαρο

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.