ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τις διακοπές τους στην Κούβα απολαμβάνουν τις τελευταίες μέρες η Χριστίνα Μπόμπα και η η Μαρίνα Βερνίκου. Οι δύο φίλες, που ετοιμάζονται να γίνουν κουμπάρες, αφού η Βερνίκου θα παντρέψει την Μπόμπα με τον Σάκη Τανιμανίδη, ανεβάζουν ασταμάτητα φωτογραφίες στο Instagram από το ταξίδι τους.
H σύντροφος του Σάκη Τανιμανίδη και η γνωστή φωτογράφος και κόρη του εφοπλιστή Γιώργου Βερνίκου, άφησαν τους άντρες τους στην Δομινικανή Δημοκρατία και ταξίδεψαν οι δυο τους με προορισμό την Αβάνα! Όπως ήταν αναμενόμενο έχουν απαθανατίσει σχεδόν όλες τις δραστηριότητές τους και τις μοιράζονται με το ιντερνετικό τους κοινό.
Στην τελευταία της ανάρτηση, η Χριστίνα Μπόμπα βρίσκεται δίπλα σε δελφίνια και όπως η σχολίασε η ίδια θεωρεί τον εαυτό της ένα από τα πιο τυχερά κορίτσια του κόσμου και πως το να κολυμπήσει με δελφίνια ήταν κάτι που πάντα ήθελα να καταφέρει να κάνει!
https://www.instagram.com/p/BhwKKKIg7-a/?hl=el&taken-by=chrismpo
Η πολυταξιδεμένη Μαρίνα Βερνίκου, με σαφώς πιο επαγγελματική ματιά, ανεβάζει στον λογαριασμό της στο Ιnstagram περισσότερο τοπία από τα ταξίδια της ανά τον κόσμο όπως έκανε και με την Αβάνα ποστάροντας μια φωτογραφία με ένα αυτοκίνητο αντίκα.
https://www.instagram.com/p/BhvXxfFAPOn/?hl=el&taken-by=mvernicos
Ο λογαριασμός της Χριστίνας Μπόμπα «έχει πάρει φωτιά» από το ταξίδι αυτό και η ίδια φαίνεται ξετρελαμένη από την Κούβα!
https://www.instagram.com/p/BhtWSYcAHQ3/?hl=el&taken-by=chrismpo
https://www.instagram.com/p/BhrDbhAgZsC/?hl=el&taken-by=chrismpo
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Κωστόπουλος φταίει για όλα… (και είναι και βλάχος)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Ελένη Φουρέιρα στο Instagram των Kendall και Kylie (pic)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η τεχνητή νοημοσύνη ανεβάζει το ρεύμα; Ξεκίνησαν οι πρώτες αντιδράσεις για τα μεγάλα data centers
- Ρωσία: Ικανοποιημένη από την προσωρινή χαλάρωση των αμερικανικών κυρώσεων στο ρωσικό πετρέλαιο
- TP Greece: Πρωτοβουλία ενδυνάμωσης 700 γυναικών με δεξιότητες AI και σύγχρονα εργαλεία επαγγελματικής ανάπτυξης
- ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 3% για τον δείκτη παραγωγής στις κατασκευές το δ’ τρίμηνο του 2025
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.