ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέο Ψυχικό: Συναγερμός για βόμβα στο σπίτι του δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη – Βρέθηκε εκρηκτικός μηχανισμός
Ένα ζευγάρι και η κόρη τους απεγκλωβίστηκαν από πυροσβέστες έπειτα από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε, από άγνωστη αιτία, λίγο μετά τις 4:30 τα ξημερώματα, στο διαμέρισμά τους που βρίσκεται στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας, επί της οδού Σικελιανού, στο Νέο Ψυχικό. Και οι τρεις είναι πολύ καλά στην υγεία τους.
Στο σημείο έσπευσαν 21 πυροσβέστες με 7 οχήματα, που κατέβασαν αμέσως από το μπαλκόνι τους γονείς και το παιδί τους, ενώ σημειώνεται ότι παρότι πήγε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ δεν χρειάστηκε να διακομιστούν σε νοσοκομείο, έστω και για προληπτικούς λόγους.
Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 5:30.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΗΠΑ: Δύο τραυματίες από πυροβολισμούς σε πανεπιστήμιο της Λουιζιάνας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μενίδι: Ληστεία με πυροβολισμούς σε σούπερ μάρκετ!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ενέργεια: Ώθηση των εναλλακτικών πηγών, πιθανή κορύφωση του πετρελαίου «περί το 2030»
- Φωτιά σε όχημα σωφρονιστικού υπαλλήλου και εντοπισμός χειροβομβίδας στη Νίκαια
- Καιρός: Παρωδικές νεφώσεις και μικρή πτώση της θερμοκρασίας
- Ο τελευταίος γύρος των μερισμάτων με διανομές 659,2 εκατ. ευρώ – Πρωταγωνίστριες οι τράπεζες στο ιστορικό ρεκόρ των 5,77 δισ.