ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την υπεράσπιση των μέτρων μείωσης των συντάξεων στην Ελλάδα ανέλαβε η επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, μιλώντας σε εκδήλωση στο Νταβός.
«Στην περίπτωση της Ελλάδας, οι συντάξεις απείχαν υπερβολικά από τις αντίστοιχες των εταίρων της και αυτό ίσχυε για όλες: μεσαίες, μεγάλες και μικρές», δήλωσε η Λαγκάρντ, στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, σύμφωνα με το Bloomberg.
«Ήταν πολύ υψηλές και οι Έλληνες έπρεπε να το ρυθμίσουν», επέμεινε η Λαγκάρντ και σημείωσε ότι η περικοπή υφιστάμενων συντάξεων είναι ένα δύσκολο πολιτικό δίλημμα.
«Ποιο είναι το απαραίτητο όριο για το δίχτυ ασφάλειας και ποιο είναι το κατώφλι πέρα από το οποίο προστατεύονται πραγματικά οι συντάξεις;», παρατήρησε η διευθύντρια του ΔΝΤ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Καμπανάκι» Τσακαλώτου: Κίνδυνος να ζητήσει το ΔΝΤ μείωση αφορολόγητου από το 2019
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ancient Kallos: Δέκα χρόνια ελληνικής κομψότητας αποτυπώνονται στο πρώτο λεύκωμα του οίκου
- Φάρμακα για την παχυσαρκία: Γιατί δεν αδυνατίζουν όλοι – Τι συμβαίνει, ο Πλούταρχος Τζούλης εξηγεί
- Jackaroo: Επεκτείνει τα καταστήματά της στην Ελλάδα και σχεδιάζει διεθνή παρουσία με έμφαση στο νεανικό κοινό
- Οι 2 εκπλήξεις του ΚΜ, το… άλλο ΠΑΣΟΚ, ο Τσίπρας και τα τρακτέρ, τι τρέχει με τις φρεγάτες ΜΕΚΟ, η συγκίνηση και ο Δένδιας
