ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας μεταφέρεται η 35χρονη ορειβάτης που τραυματίστηκε κατά την προσπάθειά της να ανέβει στην κορυφή του Ολύμπου, στο λούκι του Στεφανιού. Την γυναίκα παρέλαβε από ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας, το οποίο προσγειώθηκε στην 110 Π.Μ.
Από εκεί, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, θα μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας για να εκτιμηθεί η κατάστασή της. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του Larissanet.gr από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, ο τραυματισμός της γυναίκας θεωρείται σοβαρός.
Η μεγάλη επιχείρηση για τη διάσωση της ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου, στις 11 π.μ. και ολοκληρώθηκε αισίως αργά το μεσημέρι. Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης ενημερώθηκε και άμεσα ενημέρωσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ ταυτόχρονα ζητήθηκε η συνδρομή εναέριου μέσου για τη μεταφορά της γυναίκας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για μια ορειβάτη περίπου 35 χρονών από τα Σκόπια, η οποία τραυματίστηκε μετά από πτώση στο λούκι του Στεφανιού σε υψόμετρο περίπου 2.800 μέτρων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέα μεγάλη επιχείρηση διάσωσης 35χρονης ορειβάτη στον Όλυμπο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Καφούνης (ΕΣΕΕ): Θετικές οι πρώτες ενδείξεις από την εφαρμογή του τέλους των 3 ευρώ στα μικροδέματα
- Βασίλης Κικίλιας: «Ο 6ος Προβλήτας και η Κρουαζιέρα αλλάζουν τη Θεσσαλονίκη»
- Σύνοδος Κορυφής του ΝΑΤΟ: Χέρι – χέρι ο Ερντογάν με τον Ρούτε στην Άγκυρα
- Μαρινάκης για Τσίπρα: «Εγώ δεν πρόκειται να πω ποτέ ότι ο Τσίπρας “τα παίρνει”» – Πώς σχολίασε τις δηλώσεις Γεωργιάδη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.