Πολικό ψύχος επικρατεί στη Β. Αμερική αλλά και στον Καναδά, όπου το θερμόμετρο δείχνει ακόμη και -35 βαθμούς Κελσίου.
Η κακοκαιρία και το τσουχτερό κρύο έχει προκαλέσει σειρά προβλημάτων στις περιοχές αυτές, ωστόσο προκάλεσε και ένα μοναδικό φαινόμενο από το οποίο αποκαλύπτεται το μεγαλείο της φύσης!
Πρόκειται για ένα… παγωμένο τοπίο στους καταρράκτες του Νιαγάρα, οι οποίοι πάγωσαν λόγω του ψύχους, δημιουργώντας μαγικές εικόνες που απαθανάτισαν οι επισκέπτες.
Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:Aλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ζωή γεμάτη… χλιδή μετά το Μy Style Rocks (pics)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Άδωνις και οι υδατάνθρακες, ο Τσίπρας και το τρίγωνο των Βερμούδων, γαλέτα και χαβιάρι και η παιδική χαρά της Βουλής
- Ντόναλντ Τραμπ: Βλέπει λήξη του πολέμου στο Ιράν σε «τέσσερις έως έξι εβδομάδες» – Οι ΗΠΑ καταρτίζουν σχέδιο ανάπτυξης χερσαίων δυνάμεων
- Πειραιώς: Βonus 22,5 εκατ. ευρώ στο προσωπικό της τράπεζας και μέλη του Δ.Σ, αλλά και νέο buyback μετοχών έως 33 εκατ. ευρώ.
- Γιώργος Στάσσης: Θα επεκτείνουμε την γκάμα των προϊόντων στα ΔΕΗ stores- Τα σχέδια για τη λιανική
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.