ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τραγικό θάνατο βρήκε ο οδηγός ενός αυτοκινήτου στην Τουρλίδα Μεσολογγίου, ο οποίος, αφού παρέσυρε έναν 46χρονο ψαρά, στη συνέχεια έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε στη θάλασσα.
Ο αλβανικής καταγωγής αλιέας, βρισκόταν κατά μήκος του δρόμου, σε σημείο όπου δεν υπάρχουν προστατευτικές μπάρες. Ο 30χρονος Έλληνας οδηγός του οχήματος, έχασε τον έλεγχο, παρέσυρε αρχικά τον ψαρά, και στην συνέχεια έπεσε με το αυτοκίνητο στη θάλασσα. Ιδιώτης δύτης έπεσε στη θάλασσα και εντόπισε τον οδηγό νεκρό, τον οποίο μετέφεραν στο νοσοκομείο Μεσολογγίου. Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο τραυματισμένος ψαράς ο οποίος βρίσκεται διασωληνωμένος με σοβαρά τραύματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πώς συνέβη η τραγωδία στους Αγ. Αναργύρους – Η μοιραία διαφωνία
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Την Τετάρτη η κηδεία του Βασίλη Μπεσκένη
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δολοφονία στους Γαργαλιάνους: Νέα κατάθεση δίνει ο σύζυγος της 35χρονης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία στην Αθήνα, οι κατηγορούμενοι από την Κρήτη για την υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ (upd)
- Χαρακόπουλος στους προέδρους ΔΕΕΠ και ΔΗΜΤΟ της ΝΔ: Δεν θα αφήσουμε να διαρραγεί η σχέση εμπιστοσύνης με τον αγροτικό κόσμο
- Τσιάρας: Να προσέλθουν οι αγρότες στον διάλογο, να μη χάσουν τη μοναδική ευκαιρία να θέσουν στο ανώτατο επίπεδο τα προβλήματά τους
- Μακελειό σε παραλία στο Σίδνεϊ: Τουλάχιστον 10 νεκροί από πυροβολισμούς σε εβραϊκή γιορτή [Συγκλονιστικά βίντεο]