ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γύρω γύρω από τα χθεσινά υψηλά (2723) κινείται ο γενικός δείκτης του Χ.Α., με διάσπαση νωρίτερα και πάλι των 2720 μονάδων,αλλά προβληματικές συναλλαγές, μόλις 67,6 εκατ. Ευρώ. Οι εκθέσεις, Jefferies για Όπτιμα και Credia, Εuroxx για τις τέσσερις συστημικές, Μorgan Stanley για ΔΕΗ και Μετλέν και γενικώς για το Ελληνικό χρηματιστήριο, συμβάλλουν στη νέα ανοδική αντίδραση.
Με +3,39% η μετοχή της Credia αυτή την ώρα, σε θετικό πρόσημο πέρασε η Optima, στα 11,80, μαζεύει τις αρχικές απώλειες η Άλφα, στα 4,73, +1,34% η ΕΤΕ στα 17,76 ευρώ, ανοδικά πέρασε και η Eurobank στα 4,81 και 0,37% από απώλειες στην αρχή η Πειραιώς, στα 10,74.
Ηπιότερη αντίδραση για την ΜΟΗ 1,1% στα 63,85 και +3,26% τα ΕΛΠΕ, στα 16,79. Κέρδη 1,43% για το Jumbo, στα 26,94 ευρώ, με την μετοχή να έχει αφήσει πίσω της την έκθεση της Citigroup και τα 27 ευρώ της τιμής στόχου (αν προστεθεί και το μέρισμα των 70 λεπτών). Πάνω από 3,6% τα κέρδη για την Qualqo και κίνηση στα 6,31 ευρώ (6,67 τα προηγούμενα υψηλά) και τρίτη συνεχόμενη ανοδική. Τέλος ανάσα στον δείκτη το +1,1% της Coca Cola.
Διαβάστε επίσης
Χρηματιστήριο: To virtual σενάριο της Euroxx για την αγορά με αφορμή την έκθεση για τις τράπεζες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σχοινάς από Δουβλίνο: Ανάγκη για ανασυγκρότηση της κτηνοτροφίας και για νέο σχεδιασμό στην άρδευση
- F1 Ιταλία: Το κόκκινο ναυάγιο
- Βρετανία: Σε τροχιά για το υψηλότερο κόστος δανεισμού από το 1998
- Μαρινάκης: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποδείξει ότι δεν ακούει σε τελεσίγραφα, ενισχύει τη χώρα στην πράξη (video)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.