Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add mononews.gr on Google

H Bally’s Intralot γνωστοποίησε ότι η Deutsche Bank, από 17/8 έως 21/8, προχώρησε στην αγορά 1.050.000 μετοχών της Εταιρείας με μέση τιμή κτήσης 1,140646 ευρώ ανά μετοχή και συνολική αξία 1.197.678,26 ευρώ.

Η ανακοίνωση:

1

Η Bally’s Intralot Α.Ε. (η «Εταιρεία»), σε συνέχεια της από 16.6.2026 ανακοίνωσής της για την σύναψη Συμφωνίας Ανταλλαγής Συνολικής Απόδοσης (η «Σύμβαση»), γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι η τράπεζα Deutsche Bank AG (η «Τράπεζα») προέβη κατά την χρονική περίοδο από 17/8/2026 έως 21/8/2026 σε απόκτηση 1.050.000 μετοχών της Εταιρείας με μέση τιμή κτήσης 1,140646 ευρώ ανά μετοχή και συνολική αξία 1.197.678,26 ευρώ, ως ακολούθως:

Κατόπιν των ανωτέρω συναλλαγών, η Deutsche Bank AG κατέχει συνολικά 10.439.394 μετοχές της Εταιρείας, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 0,559% του συνόλου των μετοχών της Εταιρείας.

Όπως έχει ανακοινωθεί ως ανωτέρω, στη λήξη της η Σύμβαση προβλέπει φυσικό διακανονισμό δια του οποίου, την ημερομηνία διακανονισμού, η Τράπεζα θα μεταβιβάσει δια πώλησης στην Εταιρεία το σύνολο των μετοχών τις οποίες αποκτά. Με τον φυσικό διακανονισμό της συναλλαγής, οι μεταβιβαζόμενες από την Τράπεζα στην Εταιρεία μετοχές θα καταστούν ίδιες μετοχές της Εταιρείας.

Διαβάστε επίσης:

SoftBank: Σχεδιάζει πώληση ομολόγων ρεκόρ, ύψους 6,3 δισ. δολ. σε ιδιώτες επενδυτές

Goldman Sachs: Η Ευρώπη μπορεί να χρειαστεί φυσικό αέριο αξίας 100€ για να δημιουργήσει χειμερινό απόθεμα

Γιώργος Προκοπίου: «Χρυσά» ταξίδια 51 εκατ. δολαρίων για την Dynacom εν μέσω εκτόξευσης των ναύλων στα VLCC