ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με την μετοχή της ΔΕΗ στα 20 ευρώ αυτή την ώρα και με την προοπτική να γίνει η αύξηση κεφαλαίου στα 18 ευρώ, το discount διαμορφώνεται σε 10%.
Περισσότερες από 555 χιλιάδες κομμάτια έχουν αλλάξει χέρια, ενώ χθες ανακοίνωσε αποτελέσματα που κρίνονται από την αγορά πολύ καλά και εξυπηρετούν την προοπτική της ΑΜΚ.
Στα 7,4 δις. ευρώ η κεφαλαιοποίηση η οποία με βάση τα σημερινά δεδομένα και αν η AMK γινόταν στα τρέχοντα επίπεδα τιμών η κεφαλαιοποίηση θα διαμορφωνόταν σε 11,4 δις. ευρώ 97,4 δις. ευρώ σήμερα.
Για το λόγο αυτό ο MSCI δεν «πείραξε» την μετοχή κατά τη χθεσινή του αξιολόγηση. Την ίδια ώρα σε υψηλό τριών μηνών η μετοχή της Metlen που ενισχύεται 5,29%, στα 39,38 ευρώ με 260 χιλιάδες κομμάτια να έχουν αλλάξει χέρια έως αυτή την ώρα. Στα 5,6 δις. ευρώ η αποτίμηση.
Eurobank, Eθνική, ΓΕΚΤΕΡΝΑ, Motor Oil υποχωρούν ανακόπτοντας την αντίδραση που πήγε να βγει στο ξεκίνημα με τον δείκτη να φτάνει ως τις 2.281 μονάδες. Στα 110 εκατ. ευρώ οι συναλλαγές.
Διαβάστε επίσης:
J.P. Morgan για ΔΕΗ: Γιατί η αύξηση κεφαλαίου των €4 δισ. γίνεται το νέο μεγάλο όπλο
Ευάγγελος Μυτιληναίος (Metlen): Η ΔΕΗ δίνει αξία στην ελληνική αγορά ενέργειας
Morgan Stanley: Η Ελλάδα είναι το μεγάλο στοίχημα της αναβάθμισης και ποιες μετοχές κερδίζουν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΑΔΕ: Άνοιξε εκ νέου το σύστημα ΕΑΕ 2025 για διορθώσεις και υποβολή δικαιολογητικών
- Αναστάσιος Αρανίτης: Η εικόνα της Κρήτης αλλάζει χάρη στα μεγάλα έργα υποδομών
- Βελόπουλος: Αίρεται η ασυλία του κατόπιν απόφασης της Ολομέλειας
- ΛΙΡΑ: Σε νέο ιδιοκτήτη το ιστορικό εργοστάσιο της Παλλήνης με 4,76 εκατ. ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.