ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Από το Λιμεναρχείο Κορίνθου ανακοινώθηκε η διακοπή της ναυσιπλοΐας στη Διώρυγα της Κορίνθου από σήμερα, Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2025 και μέχρι νεωτέρας, λόγω προγραμματισμένων εργασιών αποκατάστασης των πρανών.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών δεν θα επιτρέπεται η διέλευση πλοίων, ενώ θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση από τις αρμόδιες αρχές για την ημερομηνία επανέναρξης της ναυσιπλοΐας.
Διαβάστε επίσης
Το ελκυστικό «πακέτο» για τους μετόχους που διαμορφώνει το big deal συνένωσης ΟΠΑΠ- Allwyn
Τα μπερδέματα στον Άγνωστο Στρατιώτη
Ωνάσης: Η Αυτοκρατορία της μοναξιάς – Ο Αριστοτέλης, η Χριστίνα και η κατάρα του ονόματος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΕΚ: Μοιράστηκε βίντεο με τον Ηλιόπουλο να κάνει βόλτα στο λιμάνι του Βόλου
- ΗΠΑ: Βύθισαν πλοίο του Ιράν στον κόλπο του Ομάν – «Να καταθέσουν τα όπλα τους»
- Πετρέλαιο: Στα 80 δολάρια το Brent – Φόβοι για άλμα στα 100 – Παραγωγή κατά 206.000 βαρέλια/ημερησίως αποφάσισε ο ΟΠΕΚ+
- Ανεξάρτητη Αρχή Ελέγχου Αγοράς: Εντατικοποίηση των ελέγχων στην αγορά καυσίμων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.