ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ντόρα Μπακογιάννη σχολίασε την απουσία του Αντώνη Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευριπίδη Στυλιανίδη, που πραγματοποιήθηκε στο Ωδείο Αθηνών, με την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Κώστα Καραμανλή.
Κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης σήμερα (9/10), η κ. Μπακογιάννη είπε: «Νομίζω πως τις έχει κόψει καιρό τις γέφυρες με τη ΝΔ. Δυσκολεύεται πάρα πολύ να είναι μέσα σε αυτό το κλίμα ο κ. Σαμαράς. Και ήταν ένα κλίμα πολύ ωραίο».
Για τα σενάρια δημιουργίας νέου κόμματος από τον Αντώνη Σαμαρά
Η πρώην υπουργός ρωτήθηκε και για τις φήμες περί νέου πολιτικού εγχειρήματος του πρώην πρωθυπουργού:
«Σε τελική ανάλυση ο κ. Σαμαράς αν θέλει να επιλέξει τον δρόμο που χάραξε ο Τσίπρας, με γεια του με χαρά του. Δεν το ξέρω αν έχουν γίνει προσπάθειες επαναπροσέγγισης. Για να είμαι ειλικρινής, εγώ δεν ανήκω στην κατηγορία αυτών. Αλλά πέραν αυτού, δεν ξέρω αν γίνονται και δεν ξέρω και αν θέλει. Είχα την αίσθηση ότι χθες στο βιβλίο του κ. Στυλιανίδη θα ερχόταν».
Η ίδια πρόσθεσε: «Δεν ξέρω αν τελικά θα το τολμήσει να το κάνει το κόμμα. Είναι μεγάλη απόφαση για τον ίδιο, πρώτον διότι οι δημοσκοπήσεις αυτήν τη στιγμή δείχνουν ότι ο Τσίπρας θα έχει μεγαλύτερο ποσοστό από τον Σαμαρά, κάτι που δεν γίνεται να μην του δημιουργεί δεύτερες σκέψεις. Δεύτερον, η παράταξη αυτή έχει αντανακλαστικά σταθερότητας εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Είναι μια παράταξη που στα δύσκολα συσπειρώνεται».
Κλείνοντας, η κ. Μπακογιάννη σχολίασε: «Κάθε στέλεχος που αποχωρεί από μια παράταξη είναι εμπόδιο. Το έχει ξανακάνει, δεν είναι η πρώτη φορά. Αλλά συνήθως, ξέρετε, η ιστορία δεν επαναλαμβάνεται εύκολα».
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Alpha Bank: Τι βλέπει το Millennium και βγήκε short – Τα σίγουρα στοιχήματα που πήρε σε Metlen και Motor Oil
- Μεγάλου (Πειραιώς): Το ιστορικό ρεκόρ χορηγήσεων, το σχέδιο για το μέρισμα και η Εθνική Ασφαλιστική
- Σκλαβενίτης: Ανοίγει μεγάλο σούπερ μάρκετ σε κτίριο που ανήκει στον Mr Βίκος
- Προοδευτική: Στα δικαστήρια η μάχη των μετόχων για την αλλαγή Δ.Σ.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.