ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
“Οι Ισπανοί ερευνητές έστειλαν στις γαλλικές Aρχές την περιγραφή αυτού του οχήματος που συνδέεται με τις επιθέσεις”, οι οποίες στοίχισαν την ζωή σε 14 ανθρώπους και είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τουλάχιστον 100, σύμφωνα με αυτήν την πηγή που επιβεβαίωσε μια πληροφορία της γαλλικής εφημερίδας Le Parisien. Το όχημα ενδεχομένως διέσχισε τα σύνορα Γαλλίας- Ισπανίας.
Οι ισπανικές δυνάμεις επιβολής του νόμου καταζητούν ακόμη τουλάχιστον 4 υπόπτους.
Μεταξύ αυτών, τρεις προέρχονται από το Ριπόλ, μια μικρή πόλη 10.000 κατοίκων, σε απόσταση 100 χιλιομέτρων βόρεια της Βαρκελώνης, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα La Vanguardia.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Βαρκελώνη: Νεκρός τελικά ο οδηγός του βαν, από πυρά της αστυνομίας, αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρόμος στην Ευρώπη: Νέα επίθεση με μαχαίρι στη Γερμανία-Ένας νεκρός κι ένας τραυματίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα εξασφάλισε ενεργειακή επάρκεια για το επόμενο διάστημα στην Ουκρανία (βίντεο)
- Έπεσαν οι υπογραφές σύμβασης ΟΛΘ – ΜΕΤΚΑ – ΤΕΚΑΛ για την επέκταση του Προβλήτα 6
- Κέρι Αναστασιάδης (MSC): Δεν είμαστε μόνο επενδυτές, είμαστε και χρήστες για αυτό θέλουμε να αξιοποιήσουμε το λιμάνι του Λαυρίου
- Bayer: «Πράσινο φως» στις ΗΠΑ για νέο φάρμακο κατά του καρκίνου του πνεύμονα