ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο τελικός του κυπέλλου μεταξύ των ομάδων μπάσκετ των ναυτιλιακών εταιρειών εξελίχθηκε σε ένα Χιώτικο ντέρμπι και για να ακριβολογούμε σε μια μάχη μεταξύ δύο ναυτιλιακών εταιρειών, που οι ιδρυτές τους κατάγονται από τα Καρδάμυλα της Χίου.
Ο αγώνας έγινε στο κλειστό γήπεδο «Παντελής Νικολαίδης» στο Κερατσίνι και αγωνίστηκαν οι ομάδες της ΤΕΝ του Νίκου Τσάκου και της Maran της Μαρίας Αγγελικούση.
Κυπελλούχος αναδείχθηκε η ομάδα της Tsakos μετά από ένα αμφίρροπο παιχνίδι, που στο μεγαλύτερο μέρος προηγείτο η ομάδα της Μαρίας Αγγελικούση με 65 – 57. Η ανατροπή έγινε στα τελευταία λεπτά.
Το σημαντικότερο είναι ότι καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού την παρακολούθησαν οι επικεφαλής των ναυτιλιακών εταιρειών καπετάν Παναγιώτης Τσάκος, ο Νίκος Τσάκος, ο Παναγιώτης Τσάκος τζούνιορ, η Μαρία Αγγελικούση με τον σύζυγο της και τα τρία παιδιά της, καθώς και τα περισσότερα στελέχη και εργαζόμενοι των δύο εταιρειών.
Η ατμόσφαιρα ήταν φιλική και στο τέλος αντάλλαξαν ευχές για ένα καλό καλοκαίρι και για ευρύτερες συνεργασίες.
Φωτογραφικό υλικό από τον μπασκετικό αγώνα








Διαβάστε επίσης:
Maran Tanker (Μαρία Αγγελικούση): Πούλησε το Maran Canopus για 48-50 εκατ. δολάρια
Σήλια Κριθαριώτη: Χορεύει με τη Μαρία Μενούνος και τη Μαριέττα Χρουσαλά στο μπαλκόνι της
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ερντογάν για Μεσανατολικό: Ανησυχεί για τo κύμα παράτυπης μετανάστευσης και ψέγει τη διεθνή κοινότητα
- Νετανιάχου: Θα βομβαρδίσουμε όλες τις θέσεις και τους στόχους του καθεστώτος Χαμενεΐ
- Λαβρόφ σε Αραγτσί: Η Μόσχα καταδικάζει τη χρήση πολεμικής ισχύος από Ισραήλ κατά Ιράν – Έτοιμη να βοηθήσει
- Goldman Sachs: Τι αποκάλυψαν οι τραπεζίτες στο συνέδριο του οίκου
