Η Θεσσαλονίκη σε δύο χρόνια από τώρα, το 2027, θα έχει δύο μεγάλα έργα – που και στα δύο συμμετέχει ο Όμιλος ΑΒΑΞ, το FLYOVER και το Παιδιατρικό Νοσοκομείο του ΙΣΝ, στο Φίλυρο, τόνισε ο κ. Αντώνης Μιτζάλης, εντεταλμένος σύμβουλος του Ομίλου ΑΒΑΞ.

Μιλώντας σε forum της εφημερίδας «Μακεδονία», ο κ. Μιτζάλης αναφέρθηκε στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο που η ΑΒΑΞ κατασκευάζει για λογαριασμό του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, σημειώνοντας ότι εκτός της κοινωνικής σημασίας του, «αποτελεί ένα τεράστιο επίτευγμα καινοτομίας, σύγχρονης τεχνολογίας και φιλικού στο περιβάλλον σχεδιασμού, στην αιχμή των πιο απαιτητικών διεθνών προδιαγραφών».

1

Ο κ. Αντ. Μιτζάλης, υπενθυμίζοντας τις ιστορικές καταβολές της ΑΒΑΞ στην πόλη της Θεσσαλονίκης, μέσω της θυγατρικής της ΕΤΕΘ, εξέφρασε την ελπίδα ότι η Θεσσαλονίκη θα εμφανιστεί προετοιμασμένη ώστε νέα γενιά έργων να διαδεχθεί αυτά που ολοκληρώνονται, και να μη συμβεί αυτό που συνέβη στην Αθήνα μετά το 2004, που τον πυρετό των ολυμπιακών έργων διαδέχθηκε η καθίζηση, που η πρωτεύουσα σήμερα πληρώνει με ελλείψεις στις υποδομές.

Διαβάστε επίσης:

ΟΑΣΘ: Αυτές είναι οι δύο σημαντικές εξελίξεις για τις συγκοινωνίες στη Θεσσαλονίκη