ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σύμβαση έργου με τις ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε. υπέγραψε σήμερα 13.03.2025 η εταιρεία ΕΚΤΕΡ Α.Ε.
Αντικείμενο της σύμβασης είναι η υλοποίηση του έργου : “SUB9. ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΑΣΤΕΡ -ΥΠΟΕΡΓΟ 2: ΚΤΙΡΙΑΚΑ”, αναφέρει η εισηγμένη σε σχετική ανακοίνωση και προσθέτει: “Η συμβατική αμοιβή ορίσθηκε στο κατ’ αποκοπήν ποσό των 11.639.580,46 € (πλέον Φ.Π.Α. 24%), ενώ η συνολική προθεσμία για την περαίωση του αντικειμένου της σύμβασης ορίζεται έως 31.05.2026.
Μετά την υπογραφή της παραπάνω σύμβασης το ανεκτέλεστο υπόλοιπο των Δημοσίων και Ιδιωτικών έργων που εκτελεί η ΕΚΤΕΡ Α.Ε (αμιγώς ή μέσω συμμετοχής της σε κοινοπραξίες) ανέρχεται στο ποσό των 116,60 εκ. ευρώ.
Διαβάστε επίσης
Εξάρχου (Aktor): Καταλυτικός ο ρόλος του Χρηματιστηρίου στην ανάπτυξη του Ομίλου
Lamway Hotel Management Group: Επεκτείνει το Portfolio της στην Πάρο με Νέα Ξενοδοχεία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- TRASTOR: Με ανώτατη τιμή διάθεσης τα 1,15 ευρώ/μετοχή η ΑΜΚ για την άντληση τουλάχιστον 150 εκατ. ευρώ
- Fitch: Επιβεβαίωσε το BBB της Ελλάδας με σταθερές προοπτικές
- Παναθηναϊκός: Προτάσεις υπάρχουν, αλλά ο Γιαννακόπουλος δεν πουλάει – Όλο το παρασκήνιο
- ΔΕΗ: Ανεβαίνει το επενδυτικό θερμόμετρο ενόψει της αύξησης – Συνωστισμός στα road shows του Στάσση σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.