ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Υπουργείο Εξωτερικών εξέφρασε τα συγχαρητήρια του για τον σχηματισμό κυβέρνησης στη Λίβανο, καθώς και στον νέο ΥΠΕΞ της χώρας. Στον οποίο ευχήθηκε κάθε επιτυχία.
Σε αναρτήση του στο Χ το ΥΠΕΞ ανέφερε πως «Απευθύνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον #Lebanon για το σχηματισμό της νέας κυβέρνησης. Ευχόμαστε ιδιαίτερα στον Youssef Rajji, Υπουργό Εξωτερικών και Μεταναστών, πλήρη επιτυχία στην αποστολή του, να εκπληρώσει τις προσδοκίες του λαού του Λιβάνου για ειρήνη, σταθερότητα και ευημερία.»
Σε επόμενη ανάρτηση πρόσθεσε πως «Η #Ελλάδα προσβλέπει να βοηθήσει τη νέα κυβέρνηση στην προώθηση ισχυρών κρατικών θεσμών.»
#Greece looks forward to assisting the new Government in fostering strong state institutions.
— Υπουργείο Εξωτερικών (@GreeceMFA) February 9, 2025
Διαβάστε επίσης:
Κόσοβο: Χωρίς προβλήματα διεξάγονται οι βουλευτικές εκλογές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δρ. Χρίστος Γεωργακόπουλος (ΣΦΕΕ): Γιατί οι Έλληνες ασθενείς περιμένουν πάνω από 2 χρόνια για μια νέα θεραπεία, τι έπεται
- ΕΥΔΑΠ: Στη ΡΑΑΕΥ έως τα τέλη Ιουλίου η μελέτη κόστους οφέλους για τα 2,5 εκατ. υδρόμετρα – Πότε θα προκηρυχθεί ο διαγωνισμός
- Audi Nuvolari: Η επιστροφή της λογικής στον κόσμο των supercars
- Ο Παπασταύρου και τι εξόργισε τους Τούρκους, τι είδε ο ΚΜ στη Ρόδο και οι μεγάλοι απόντες, η ιδρωμένη φανέλα και ο Γεραπετρίτης που… παίζει μπάλα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.