Όταν έχεις κατασκευάσει αυτό το τεχνολογικό θαύμα που αποκαλείται Valkyrie και είσαι η Aston Martin, λίγα πράγματα μπορείς να κάνεις για να το βελτιώσεις και να ισχυριστείς πως το κάνεις ακόμη καλύτερο από πριν.
Κι όμως, τα βελτιωμένα αεροδυναμικά στοιχεία κάνουν σημαντική διαφορά, με γνώμονα τι άλλο από τα μονοθέσια της F1…
Σχεδόν δώδεκα μήνες μετά την επίσημη παρουσίαση και την έκπληξη μεγατόνων που τη συνόδευσε, η Aston Martin αναβαθμίζει τη Valkyrie, τοποθετώντας επάνω της νέα αεροδυναμικά στοιχεία, τα οποία αφορούν το αμάξωμα αλλά και τα πρόσθια φτερά. Ναι, αυτά που θυμίζουν ταινία επιστημονικής φαντασίας…
Η αναβαθμισμένη Valkyrie, σύμφωνα με τις έγκυρες πληροφορίες μας, διαθέτει πλέον ελαφρύτερους προβολείς, που συνδέονται σε πλαίσιο αλουμινίου, με αποτέλεσμα να είναι κατά 40% ελαφρύτεροι, συγκριτικά με εκείνους που τοποθετούσε αρχικά στο μοντέλο η Aston Martin. Η τεχνογνωσία εδώ αν μη τι άλλο, έχει έντονο άρωμα από τον μαγικό κόσμο της F1. Η φίρμα εξοικονόμησε βάρος ακόμη και από το λογότυπό της, το οποίο είναι πλέον χαραγμένο στο εμπρός τμήμα του αυτοκινήτου.
Στο εσωτερικό, ξεχωρίζει το αποσπώμενο τιμόνι, με τους πάμπολλους διακόπτες για τις απαραίτητες πληροφορίες, καθώς επίσης και οι δύο οθόνες, που ενημερώνουν ανά πάσα ώρα και στιγμή τον οδηγό τι συμβαίνει στην πίσω πλευρά του αυτοκινήτου.
Κάτω από το ομολογουμένως εντυπωσιακό κέλυφος, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ανανεωμένη Valkyrie εναποθέτει την κίνησή της σε έναν βενζινοκινητήρα V12 6,5 λίτρων, ο οποίος συνδυάζεται με έναν αντίστοιχο ηλεκτροκινητήρα. Από κοινού η συνδυασμένη ισχύς σκαρφαλώνει στους 1146 ίππους.
Δεν πιστεύω να ζητήσεις κάτι περισσότερο από αυτό…
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Citroen C3: «Αυτοκίνητο του 2017 για την Ελλάδα»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καλοκαιρινός έλεγχος από τη Renault
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιώργος Μπακόπουλος: Γιατί οι Ιταλοί τον έχρισαν νέο αφεντικό της FCA Greece
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ερντογάν: Πιθανό να υπάρξουν διμερείς συνομιλίες με τον Τραμπ στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ
- ΗΠΑ: Ανάπτυξη 3% προβλέπει ο υπουργός Οικονομικών – «Ισχυρά παραμένουν τα θεμέλια της οικονομίας»
- Premia Properties: Εξοφλήθηκε πρόωρα το ομολογιακό δάνειο ύψους €100 εκατ.
- Δημοσκόπηση RealPolls: Δημιουργείται δίπολο μεταξύ ΝΔ και ΕΛΑΣ – Στο 28,3% η πρώτη και στο 21,4% στην εκτίμηση ψήφου
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα
Οι θαυμάσιες 16, το έπος των Στασινόπουλων, το ράλι Περιστέρη, ο μαραθώνιος Εξάρχου, η μπάλα του Ηλιάδη, η συγκίνηση του Λάμπρου, η αποτυχία Ζαφειράκη, η νέα βουτιά του Τόλη, τα έργα τέχνης του Οικονόμου
Η νέα επιτυχία Πιερρ, η Coca Cola, η SpaceX και ο Buffett, το νέο Βατερλό Βακάκη, τα ξεκάθαρα μηνύματα Μυτιληναίου, οι συλλήψεις στο Nammos, το μυστικό lunch του καναλάρχη στο Milos και οι super γάμοι Khouri και Θεοδωρίκα



Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.