ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αιφνιδιαστική αλλαγή των καιρικών φαινομένων σημειώθηκε στο βόρειο τμήμα του νομού Έβρου, όπου τον καύσωνα του Σαββατοκύριακου διαδέχθηκαν έντονες καταιγίδες και χαλαζόπτωση. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Έβρου, Γιάννης Μαργαριτίδης, το χαλάζι, που -όπως σημείωσε- ήταν σε μέγεθος καρυδιού, «χτυπούσε» για αρκετή ώρα τις καλλιέργειες ηλιόσπορου, βαμβακιού και σιταριού, στα χωριά Φυλάκιο, Ρίζια, Σπήλαιο, Κόμαρα, Ελιά, Καστανιές, ενώ προκάλεσε ζημίες και σε αυτοκίνητα.
Ο κ. Μαργαριτίδης ανέφερε πως ήδη σήμερα το πρωί μετέβη στις πληγείσες περιοχή ο προϊστάμενος του ΕΛΓΑ, προκειμένου να διαπιστώσει το μέγεθος της καταστροφής που υπέστησαν οι καλλιέργειες.
Πηγή βίντεο: evros-news.gr/
Πηγή: thetoc.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αποκάλυψη: Γιατί ο Λαμότ προσέφυγε κατά της Λένας Οικονομίδη – Το διαζύγιο εκατομμυρίων, το προγαμιαίο συμβόλαιο και οι κατηγορίες για απόκρυψη περιουσίας
- Πληροφορική: Συνωστισμός για έργα Άμυνας €60 εκατ.
- Μητσοτάκης χωρίς αυτοδυναμία, Ανδρουλάκης χωρίς αφήγημα, Τσίπρας χωρίς ταυτότητα
- Α. Κοτταράς (ΣΤΑΣΥ) στο mononews: Πρόκληση η άμεση υλοποίηση όλων των έργων σε μετρό, τραμ και ηλεκτρικό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.