ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η LAMDA DEVELOPMENT S.A. («Εταιρεία»), σύμφωνα με τον Κανονισμό 596/2014/ΕΕ και τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών, έκαστος όπως ισχύει, ανακοινώνει ότι σε συνέχεια της από 12.09.2024 σχετικής απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, τροποποιήθηκε ο Κανονισμός Λειτουργίας της Επιτροπής Βιώσιμης Ανάπτυξης («Επιτροπή»).
Με την τροποποίηση αυτή, καθορίστηκε η νέα σύνθεση της Επιτροπής ως εξής:
• Καλυψώ-Μαρία Νομικού, Πρόεδρος, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος Δ.Σ.
• Στέφανος Κοτσώλης, Αναπληρωτής Πρόεδρος, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος Δ.Σ.
• Χαρίτων Κυριαζής, Μέλος, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος Δ.Σ.
• Αλέξανδρος Δημακόπουλος, Μέλος, Σύμβουλος Διοίκησης της Εταιρείας.
Η θητεία της Επιτροπής είναι τριετής. Περαιτέρω προστέθηκε όρος σύμφωνα με τον οποίο δικαίωμα ψήφου έχουν όσα μέλη της Επιτροπής είναι και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
Διαβάστε επίσης
ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Δεσμευτική προσφορά για αρδευτικό έργο στην Ξάνθη μέσω ΣΔΙΤ
Business Seeds: Ο Διαγωνισμός Καινοτομίας & Τεχνολογίας μέσα από τα μάτια των νικητών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Κοντά στα 93 δολάρια το Brent, με το βλέμμα στη ζήτηση και τις συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν
- Αλίκη Καραμανλή: Διαψεύδει φήμες για την προσωπική της ζωή – Η είδηση είναι απολύτως ψευδής
- Άδωνις Γεωργιάδης: Επίσκεψη στη Θράκη – Εγκαινίασε τα νέα ΤΕΠ στο ΓΝ Αλεξανδρούπολης
- Προοδευτική: Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 2 Ιουλίου για εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.