ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
GasLog (Πήτερ Λιβανός): «Καραβίδα» και «Γιγαντοπέρκα» ονομάστηκαν τα δύο νέα πλοία της στην Αυστραλιανή διάλεκτο
Ο Πήτερ Γ. Λιβανός της GasLog πρόσθεσε στις 23 Αυγούστου στον στόλο της Gaslog το νεότευκτο πλοίο “GasLog Italy”, το οποίο παραδόθηκε από το ναυπηγείο Hanwha Ocean.
Η GasLog που ελέγχεται μετοχικά από τον Πήτερ Γ. Λιβανό, δήλωσε ότι η προσθήκη σηματοδοτεί τον συνεχή εκσυγχρονισμό του στόλου της GasLog.
Το πλοίο «GasLog Italy» είναι ένα από τα τέσσερα νεότευκτα πλοία μεταφοράς LNG, με χωρητικότητα φορτίου 174.000 m3, που η Hanwha Ocean πρόκειται να παραδώσει στην GasLog μεταξύ 2024 και 2025.
Το σκάφος μήκους 294,9 μέτρων και πλάτους 46,4 μέτρων τροφοδοτείται από δύο κινητήρες HP-2S MEGI και είναι εξοπλισμένο με δύο γεννήτριες άξονα, ένα σύστημα λίπανσης αέρα και ένα σύστημα πλήρους ρευστοποίησης.
Το πλοίο ονομάστηκε επίσημα στις 10 Ιουλίου στο ναυπηγείο Hanwha Ocean στο Geoje της Νότιας Κορέας, σηματοδοτώντας το νεότερο πλοίο που εντάχθηκε στον στόλο της GasLog.
Κατά τη διάρκεια αυτής της τελετής, η κυρία Ilaria Azzimonti, επικεφαλής του χαρτοφυλακίου LNG στην Eni SpA, βάφτισε το GasLog Italy και έσπασε ένα μπουκάλι σαμπάνιας για καλή τύχη.
Διαβάστε επίσης:
Ερυθρά Θάλασσα: Διαρροή πετρελαίου από το φλεγόμενο δεξαμενόπλοιο Sounion
Buy, hold or sell: Άμεση ανάλυση για ΑΡΑΙΓ, ΔΑΑ, ΙΝΤΕΚ, ΜΥΤΙΛ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Από την Barbie στη Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Πώς η Μάργκοτ Ρόμπι επενδύει στο πιο επικερδές brand της ποπ κουλτούρας
- O «σασμός» Μητσοτάκη – Δένδια στο Πεντάγωνο και τα κρυφά μηνύματα μιας καλοστημένης παράστασης
- Η (κατάφορα άδικη) αποβολή του Έσε του Ολυμπιακού στη Βαρκελώνη φέρνει «σεισμό» και αλλαγή κανονισμών!
- Alpha Bank: Ο Αντρέα Ορσέλ πήρε fit & proper για το 33% της τράπεζας – Θα πάει για δημόσια προσφορά η UniCredit;