ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΣΥΡΙΖΑ κατά Βούλτεψη: Όσες αθλιότητες κι αν διέπραξε κατά του Χρήστου Γιαννούλη, η αλήθεια για τη ΝΔ δεν θα κρυφτεί
Σφοδρή επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εξαπέλυσε η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Σοφία Βούλτεψη, την Πέμπτη (08/08).
Ειδικότερα, με αφορμή δηλώσεις της για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, ο ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ότι «Μετά τα “παπαγαλάκια” της ΝΔ, πλέον και οι βουλευτές της λένε επίσημα ότι δεν έχουν δικαίωμα οι Έλληνες να επισκέπτονται τα νησιά, που μετατρέπονται σε “απαγορευμένη ζώνη” γι’ αυτούς».
Ολόκληρη η απάντηση της Σ. Βούλτεψη
Στην προσπάθειά τους να ξεχαστεί η πισίνα – συσκευή ποδόλουτρου για τα ταλαιπωρημένα από τους αγώνες τους για τον λαό πόδια τους, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Κασσελάκης καταφεύγουν στις γνωστές μεθόδους της παραπληροφόρησης, της διαστρέβλωσης και των αποσπασματικών αναφορών, τροφοδοτώντας έτσι την γνωστή ολοκληρωτική πρακτική της δολοφονίας χαρακτήρων και την γλώσσα του μίσους.
Σε τηλεοπτική συζήτηση για το ύψος των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, αφού επανέλαβα πολλές φορές ότι πρόκειται για σύνθετο πρόβλημα για το οποίο αναζητούνται και πρέπει να βρεθούν λύσεις, αφού δήλωσα ότι οι διακοπές είναι ανθρώπινο δικαίωμα, αφού είπα ότι δεν μπορείς να λες « θα δουλεύεις όλον τον χρόνο και δεν θα πας πουθενά» προχώρησα στην απλή διαπίστωση ότι «οι άνθρωποι βρίσκουν διεξόδους, χωρίς να λέω ότι δεν πρέπει να υπάρχει λύση, να πάνε στο χωριό ή στην ενδοχώρα».
Κατέληξα λέγοντας ότι «στα νησιά υπάρχει ζήτημα, δεν υπάρχει αμφιβολία, και πρέπει να βρεθούνε περισσότερες λύσεις, αλλά όποιος λέει ότι έχει μια μαγική λύση, αυτό δεν γίνεται πιστευτό». Η τελευταία φράση μου ήταν «άρα πρέπει να ψάξουμε σίγουρα, να αναζητηθούν λύσεις, δεν υπάρχει αμφιβολία».
Τι σχέση έχουν όλα αυτά με όσα ακούστηκαν; Καμία!
Τι σχέση έχουν όλα αυτά με την δημοσιογραφία; Καμία!
Αλλά βλέπετε ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει οπωσδήποτε να αποσπάσει την προσοχή από τον ρατσιστικό λόγο και τον κοινωνικό δαρβινισμό που εκδηλώνονται μέσω των επιθέσεων του κ. Πολάκη με τελευταίο θύμα την κα Αθηνά Λινού, που ήλθε να προστεθεί σε σειρά στοχοποιήσεων προσώπων από τον πολιτικό, τον δημοσιογραφικό και τον δικαστικό κόσμο.
Αυτά, όμως, ανήκουν σ’ εκείνα που πρέπει να «καλλωπιστούν», όπως η πισίνα στις Σπέτσες.
Έτσι, «καλλώπισαν» την τρόικα και την είπαν «θεσμούς» και βάφτισαν το μνημόνιο… Κοινωνικό Συμβόλαιο με την Ευρώπη.
Προφανώς το «ηθικό πλεονέκτημα» της Αριστεράς τους επιτρέπει κάθε λογής ανηθικότητα».
Διαβάστε επίσης
Χρήστος Στυλιανίδης: Η συμβολή των στελεχών του Λιμενικού Σώματος είναι ανεκτίμητη
Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: Συνελήφθη 51χρονος για εκδικητική πορνογραφία
Συνελήφθη υπάλληλος του ΕΦΚΑ για παράβαση καθήκοντος και δωροληψία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Υπερταμείο: Διαγωνισμός 23,6 εκατ. ευρώ για το lifting στο συνοριακό σταθμό στους Εύζωνες
- Βενεζουέλα: Σε ιδιώτες τα πετρέλαια για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια, νέος νόμος στη σκιά του Τραμπ
- Νόμπελ ειρήνης: Φούντωναν τα στοιχήματα υπέρ της Ματσάδο πριν καν αναφερθεί το όνομά της
- Γκουντέρες: «Ο ΟΗΕ κινδυνεύει με “επικείμενη οικονομική κατάρρευση”»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.