ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο θέμα της Attica Bank επιμένει σθεναρά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην οποία αναφέρει:
” Ιδιωτική τράπεζα με δημόσιο χρήμα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να δώσει ένα bank pass στο ιδιωτικό μετοχικό σχήμα της τράπεζας Αττικής. Έχοντας καταβάλει οι ιδιώτες 268 εκατ. ευρώ θα αποκτήσουν το 56% της τράπεζας, ενώ το Δημόσιο- δηλαδή οι Έλληνες φορολογούμενοι- έχοντας καταβάλει 920 εκατ. ευρώ θα διαθέτει μόλις το 35%. Καπιταλισμός των ‘φίλων’ με χρηματοδότηση του Δημοσίου”.
Ιδιωτική τράπεζα με δημόσιο χρήμα.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να δώσει ένα bank pass στο ιδιωτικό μετοχικό σχήμα της τράπεζας Αττικής.
Έχοντας καταβάλει οι ιδιώτες 268 εκ.€ θα αποκτήσουν το 56% της τράπεζας, ενώ το Δημόσιο- δηλαδή οι Έλληνες φορολογούμενοι- έχοντας… pic.twitter.com/lxB3UKK8ln
— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) July 22, 2024
Διαβάστε επίσης:
CNN – Ανάλυση: Πώς ο Μπάιντεν έφτασε στην απόφαση να αποσυρθεί
Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης επιτέθηκαν σε τάνκερ των ΗΑΕ
Καμάλα Χάρις: «Η κληρονομιά του Μπάιντεν είναι απαράμιλλη στη σύγχρονη ιστορία»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θεόδωρος Κόντες: Όσο εξομαλύνονται τα πράγματα αρχίζουν και αυξάνονται σταδιακά οι πληρότητες στα κρουαζιερόπλοια
- Πόρτο Γερμενό: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί λόγω της φωτιάς – Πώς κινούνται στην περιοχή τα αυτοκίνητα
- Λόφος Λυκαβηττού: Ανοιχτός ξανά από σήμερα τα μεσάνυχτα
- Γνωστός τράπερ συνελήφθη στην ΠΑΘΕ – Κινείτο με 182 χλμ./ώρα σε σημείο με όριο τα 80
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.