ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Παρότι η Χαριλάου Τρικούπη “κεντρικά” εξέδωσε σχόλιο για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, γραπτή δήλωση προσωπική διένειμε – διαφοροποιώντας τη θέση της προφανώς, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου.
Αναλυτικά η δήλωση της κ. Νάντιας Γιαννακοπούλου :
«Ο πολυδιαφημισμένος ανασχηματισμός έγινε. Ούτε ριζικός, ούτε δομικός, ούτε τίποτα.
Οριακές αλλαγές και μερικές ασκήσεις ισορροπίας ανάμεσα στις πτέρυγες της ΝΔ. Ο κ. Μητσοτάκης δεν κατάλαβε τίποτα. Οι πολίτες θέλουν αντιμετώπιση της ακριβείας, αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας, αλλαγή στην αντίληψη διακυβέρνησης. Τίποτα δεν προϊδεάζει ότι κάτι μπορεί να αλλάξει από αυτά που ζήσαμε στον πρώτο χρόνο της δεύτερης θητείας της Κυβέρνησης που καταδικάστηκε συντριπτικά λίγες μέρες πριν.»
Διαβάστε επίσης:
Ηλεία: Προφυλακιστέος ο δολοφόνος της 11χρονης
ACTION 24: Ορφέας Αυγουστίδης και Νεφέλη Φασουλή έρχονται στο «Γκαράζ»
ΗΠΑ-Εκλογές: Αποφασιστικός παράγοντας για την ψήφο η προχωρημένη ηλικία των υποψήφιων προέδρων ;
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Eurobank Research: Ανθεκτική η ελληνική οικονομία παρά το γεωπολιτικό σοκ στη Μέση Ανατολή (πίνακες)
- Greek Mafia: Συνελήφθη στη Γερμανία μέλος του κυκλώματος «Έντικ» – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία και δεύτερου
- Mercedes-Benz GLB: Mε όφελος €2.000 για περιορισμένο αριθμό οχημάτων
- Πόρτο Γερμενό: Την Δευτέρα ξεκινούν οι αιτήσεις για τις πρώτες αποζημιώσεις – Τι προβλέπεται αν τμ, κριτήρια και ποσά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.