ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την ανεξαρτητοποίηση του από τους Σπαρτιάτες ανακοίνωσε ένας ακόμα βουλευτής, ο Γιάννης Δημητροκάλλης, καταγγέλλοντας και αυτός τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Βασίλη Στίγκα.
Είχε προηγηθεί ο βουλευτής Γιώργος Μανούσος, ο οποίος με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα, γνωστοποίησε την αποχώρηση του από τους Σπαρτιάτες, καταγγέλλοντας ότι η ποινική δίωξη που παρήγγειλε η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου εναντίον των συναδέλφων του αλλά και του ιδίου έγινε έπειτα από τις ψευδείς και συκοφαντικές καταγγελίες του προέδρου των Σπαρτιατών Βασίλη Στίγκα.
Διαβάστε επίσης:
Σπαρτιάτες: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Γιώργος Μανούσος
Άγιοι Ανάργυροι: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο δολοφόνος της 28χρονης Κυριακής
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γεύση, παράδοση και συντροφικότητα: Η άνοιξη στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens
- Τράπεζα Πειραιώς: EQUALL – «Πρόγραμμα ενίσχυσης της Αιγοπροβατοτροφίας» σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ζωικής Παραγωγής & Προστασίας Περιβάλλοντος του ΑΠΘ
- Μαρινάκης: Ουδέποτε απευθύναμε πρόσκληση συγκυβέρνησης στο ΠΑΣΟΚ, να μας πει ο Ανδρουλάκης με ποιους θα κυβερνήσει
- Οι τιμές καυσίμων στη Νιγηρία εκτοξεύονται 65% λόγω του πολέμου στη Μέση Ανατολή – Το μεγαλύτερο άλμα στην Αφρική
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.