• Κοινωνία

    Άγιοι Ανάργυροι: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο δολοφόνος της 28χρονης Κυριακής


    Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο δράστης της δολοφονίας της Κυριακής, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

    “Σήμερα έμαθα ότι έκανα κακό στην Κυριακή. Δεν θυμάμαι τίποτα”, υποστήριξε, σύμφωνα με τους δικηγόρους του, στα μόλις 5 λεπτά που παρέμεινε στο γραφείο της ανακρίτριας.

    Ο 39χρονος μέσω γραπτού υπομνήματος, φέρεται να επικαλέστηκε σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα και ζήτησε να του αναγνωριστεί ακαταλόγιστο για την πράξη του. Δηλαδή να μην τιμωρηθεί. Ή έστω να του αναγνωριστεί μειωμένος καταλογισμός.

    Στο υπόμνημά του, σύμφωνα με πληροφορίες δεν αναφέρει κουβέντα για την κοπέλα που σκότωσε. Περιορίζεται στον ισχυρισμό για τον “επιβαρυμένο ψυχικό του κόσμο”.

    Φέρεται να αναφέρει ότι:

    Από το 2013, 7 φορες νοσηλέυτηκε σε ψυχιατρεία της Αττικής. Το 2023 νοσηλεύτηκε 4 φορές. Έχει κάνει 2 απόπειρες αυτοκτονίας. Έχει συνταγογραφημένα 16 διαφορετικά φάρμακα την τελευταία 10ετία.

    Βάσει όλων αυτών προκύπτει ότι πάσχει από βαριές ψυχιατρικές νόσους. Δηλώνει τοξικοεξαρτώμενος και ζητά ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη».

    Διαβάστε επίσης:

    Συρεγγέλα: Το περιπολικό είναι και ταξί και ασθενοφόρο αν χρειαστεί

    Ραγδαίες εξελίξεις με τους «Σπαρτιάτες» – Πώς θα μοιραστούν οι 11 έδρες αν διαλυθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα

    Χρυσοχοΐδης για τη δολοφονία στους Αγίους Αναργύργους: Θα αποκαλυφθεί πλήρως η αλήθεια



    ΣΧΟΛΙΑ