ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Attica Bank ανακοινώνει ότι o κ. Αλέξανδρος Μαλανδρής εντάσσεται στο δυναμικό της Τράπεζας και αναλαμβάνει τη θέση του Chief Credit Officer με ισχύ από 01.03.2024.
H κυρία Άννα Μαρμαρά παραμένει στην Τράπεζα ως Σύμβουλος Διοίκησης.
Συνοπτικό Βιογραφικό Σημείωμα Στελέχους της Attica Bank Αλέξανδρος Μαλανδρής, Chief Credit Officer
Ο κ. Αλέξανδρος Μαλανδρής εντάσσεται στη διοικητική ομάδα της Τράπεζας, αναλαμβάνοντας τη θέση του Γενικού Διευθυντή Πιστοδοτήσεων (Chief Credit Officer). Διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία, έχοντας διατελέσει σε θέσεις ευθύνης συστημικών και διεθνών τραπεζών.
Από το 2019 κατείχε τη θέση του Assessments & Special Projects PMO και του Senior Manager Supervisory Inspections Coordination, στον τομέα Supervisory and Regulatory Affairs της Τράπεζας Πειραιώς.
Έως το 2019 κατείχε θέση ευθύνης στη Γενική Διεύθυνση Πιστοδοτήσεων της ίδιας Τράπεζας με εξειδίκευση σε Μεγάλες Επιχειρήσεις, Σύνθετες Χρηματοδοτήσεις (Structured-Project Finance) και Ναυτιλία.
Έχει επίσης εργαστεί στο Corporate Coverage Banking Europe (CCBE) στην BNP PARIBAS στο Λονδίνο, όπως και στην Τράπεζα Κύπρου στη Διεύθυνση Μεγάλων Επιχειρήσεων.
Ο κ. Μαλανδρής διαθέτει εκτεταμένη γνώση στο αντικείμενο των πιστοδοτήσεων σε ένα ευρύ φάσμα εταιρειών και κλάδων τόσο σε περιόδους ανάπτυξης όσο και ύφεσης της οικονομίας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Είναι κάτοχος πτυχίου στο Accounting and Finance από το American College of Greece και πιστοποίησης από το Chartered Banker Institute.
Διαβάστε επίσης:
Πάτρα: Σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ ο 20χρονος φοιτητής που διαγνώστηκε με μηνιγγίτιδα
AXIA για ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Νέα τιμή-στόχος στα 24,80, με περιθώρια ανόδου 72%
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Chanel: Ένα καλάθι σουπερμάρκετ με την υπογραφή του Karl Lagerfeld έσπασε κάθε ρεκόρ σε δημοπρασία
- Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία κατάσχεσε πάνω από 2,2 εκατ. μέτρα λαθραίου υφάσματος από την Κίνα στο πλαίσιο έρευνας για τελωνειακή απάτη
- Ποιος είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που απειλεί τις αγορές το 2026
- Το ράλι της ΤΙΤΑΝ, τι θα γίνει σε Metlen και Intralot, τι θα κάνει τώρα η Βρεττού, νέος πρόεδρος στην Εθνική Ασφαλιστική, νέο deal για Δελαπόρτα, τα dinners Χούρι και Χατζηιωάννου, και γιατί το matsuhisa θα γίνει…Προκοπούπολη