ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο κατήφορος της κυβέρνησης της ΝΔ δεν έχει τέλος, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωσή του με την οποία σχολιάζει τις αντιδράσεις υπουργών και βουλευτών στο ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το κράτος δικαίου στην χώρα μας.
«Υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ δεν μπορούν να κρύψουν ούτε τον εκνευρισμό ούτε τον πανικό τους», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ και εξηγεί «Επιτίθενται στους Έλληνες ευρωβουλευτές που υπερψήφισαν το ψήφισμα με το οποίο το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο καταδικάζει την κυβέρνηση Μητσοτάκη για τις κατάφωρες παραβιάσεις του Κράτους Δικαίου και της Ελευθερίας του Τύπου στην Ελλάδα».
Συνεχίζοντας επιτίθεται στον υπουργό Επικρατείας, ‘Άκη Σκέρτσο: «Με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο υπουργός Επικρατείας, ‘Άκης Σκέρτσο, καταφέρεται κατά των Ελλήνων ευρωβουλευτών με εκφράσεις που θυμίζουν σκοτεινές και θεσμικά επικίνδυνες εποχές. Ο κ. Σκέρτσος παραλείπει να αναφέρει ότι το ψήφισμα ενέκριναν συνολικά 330 ευρωβουλευτές από πέντε Κοινοβουλευτικές Ομάδες, μεταξύ των οποίων και επτά του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στο οποίο ανήκει η Νέα Δημοκρατία. Επιτίθεται δε στους ευρωβουλευτές που προασπίζονται το Κράτος Δικαίου και την Ελευθερία του Τύπου στη χώρα μας, αντί να απαντά αν η κυβέρνηση θα συμμορφωθεί με τις αυστηρές συστάσεις του ψηφίσματος».
Κλείνοντας υποστηρίζει: «Η κυβέρνηση της ΝΔ αντί να διδάσκεται από τα λάθη της, δυστυχώς γίνεται ακόμη πιο αλαζονική, τοξική και επικίνδυνη. Ο κατήφορός της δεν έχει τέλος.».
Διαβάστε επίσης:
Βέμπερ: Η Ελλάδα πέτυχε ένα αληθινό οικονομικό θαύμα με τον Μητσοτάκη
Ευρωαγορές: Έκλεισαν σε αρνητικό έδαφος – Στο -0,09% ο Stoxx 600
Συνάντηση πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρωθυπουργό της Κροατίας Αντρέι Πλένκοβιτς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Buy Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για Alpha Bank, ΓΕK ΤΕΡΝΑ, ΟΤΕ, Fourlis
- Okeanis Eco Tankers (Γιάννης και Αριστείδης Αλαφούζος): Κέρδη 39,4 εκατ. δολάρια στο εξάμηνο
- Πούτιν – Κιμ Γιονγκ Ουν: Υπόσχονται να «ενισχύσουν» τη συνεργασία τους «σε όλους τους τομείς»
- Nετανιάχου: Το Ιράν συνεχίζει να έχει «400 κιλά ουρανίου» παρά τις Ισραηλινο-Αμερικανικές επιθέσεις – «Δεν είναι σε θέση να προχωρήσει όπως παλιά»
