ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η υφυπουργός Ναυτιλίας της Κύπρου Μαρίνα Χατζημανώλη, βρίσκεται στο Μαϊάμι των ΗΠΑ, μετά από πρόσκληση της εταιρείας Royal Caribbean, ένα από τους μεγαλύτερους ομίλους παγκοσμίως που δραστηριοποιείται στον τομέα της κρουαζιέρας.
Η πρόσκληση από την Royal Caribbean, εντάσσεται στα πλαίσια της προοπτικής ενίσχυσης της συνεργασίας του ομίλου με το Υφυπουργείο Ναυτιλίας, σε συνέχεια της νηολόγησης του πρώτου κρουαζιερόπλοιου στο Κυπριακό νηολόγιο το 2023 και τη λειτουργία γραφείου της εταιρείας στη Λεμεσό τον Οκτώβριο, το οποίο αποτελεί το κέντρο δραστηριοτήτων της εταιρείας στην Ανατολική Μεσόγειο.
Στα πλαίσια της επίσκεψης στο Μαϊάμι, η Υφυπουργός Ναυτιλίας θα συναντήσει μέλη της Κυπριακής ομογένειας που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στις ΗΠΑ. Η Μ Χατζημανώλη θα συνοδεύεται από τον Πρέσβη της Κύπρου στις ΗΠΑ, Ευάγγελο Σάββα.
Διαβάστε επίσης:
Γιάννης Παππάς: Θέλουμε το λιμάνι της Πάτρας βραχίονα ανάπτυξης
Στη Γένοβα 11-14 Μαρτίου η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κρουαζιέρας – 60 δισ. ο τζίρος στην Ευρώπη
Διώρυγα του Σουέζ: Μόνο 49 πλοία διέρχονται κατά μέσο όρο, από τα 70 που περνούσαν το 2023
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αποκλειστικό: Συνενώνονται όλες οι εταιρείες νερού σε έναν φορέα με επικεφαλής τον Γιώργο Στάσση
- Adourra: Το πιο ακριβό bourbon των $900 που δεν δικαιολογεί την τιμή του
- Πότε στήνει κάλπες ο Κ.Μ., γιατί αργεί ο Αλέξης, οι «πράσινοι φραπέδες», η επιβεβαίωση του σκανδάλου με το μέλι και οι Τούρκοι θέλουν Eurofighter
- Αποκάλυψη: Τρεις απανωτές εκλογές βλέπει το Μαξίμου – Πότε θα στηθούν κάλπες
