ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σήμερα το πρωί, πραγματοποιήθηκε η τριμερής συνάντηση, στην οποία συμμετείχε η υφυπουργός Ναυτιλίας της Κύπρου Μαρίνα Χατζημανώλη, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής της Ελλάδας Χρήστος Στυλιανίδης και ο Υπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Κεφαλαιουχικών Έργων της Μάλτας Aaron Farrougia, αρμόδιος για τη ναυτιλία.
Κατά τη συνάντηση, η οποία γίνεται για όγδοη χρονιά, οι τρεις υπουργοί των τριών σημαντικότερων ναυτιλιακών χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης συζήτησαν τα τρέχοντα θέματα και προκλήσεις που αντιμετωπίζει η παγκόσμια και ευρωπαϊκή ναυτιλία, ενισχύοντας τη συνεργασία και τον συντονισμό μεταξύ των τριών χωρών.
Η τριμερής σύσκεψη έγινε στο κεντρικό κτίριο του υπουργείου Ναυτιλίας στο λιμάνι του Πειραιά, ενώ έως το βράδυ, αναμένεται να ανακοινωθούν και τα συμπεράσματα από την εποικοδομητική αυτή συνάντηση.
Διαβάστε επίσης:
ΠΑΣΕΝΤ: Διασφαλίστηκαν οι εργασιακές θέσεις στην ΑΝΕΚ μετά τη συγχώνευση
Αριστείδης Αλαφούζος: Στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης η Okeanis Eco Tankers
Diana Shipping (Σεμίραμις Παληού): Εξασφάλισε έσοδα 4,49 εκατ. δολάρια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέα φορομπόνους για πληρωμές σε ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς και γιατρούς
- Όμιλος ΑΒΑΞ: Καθαρά κέρδη €27,3 εκατ. το α’ εξάμηνο – Στα €68,3 εκατ. τα EBITDA
- Buy, Hold or Sell: Άμεση Ανάλυση για Alpha, Viohalco, ΔΑΑ, ΕΧΑΕ
- Προφυλακισμένος ο ιδιοκτήτης, «άφαντα» 12 ΙΧ και τρία POS – Η απίστευτη ιστορία σε εταιρεία parking
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.