• Ναυτιλία

    Diana Shipping (Σεμίραμις Παληού): Εξασφάλισε έσοδα 4,49 εκατ. δολάρια

    Σεμίραμις Παληού, CEO της Diana Shipping

    Σεμίραμις Παληού, CEO της Diana Shipping


    Η εισηγμένη ναυτιλιακή εταιρεία Diana Shipping της Σεμίραμις Παληού υπέγραψε έχει σύμβαση χρονοναύλωσης με την Western Bulk Carriers για ένα από τα πλοία του ξηρού φορτίου της, τύπου ultramax.

    Η εταιρεία γνωστοποίησε τη ναύλωση για το ναυπήγησης το έτος 2015, χωρητικότητας 60.309 dwt, DSI Aquila.

    Η ακαθάριστη τιμή ναύλωσης είναι 12.500 δολάρια ανά ημέρα, μείον μια προμήθεια 5% που καταβάλλεται σε τρίτους, για περίοδο τουλάχιστον έως τις 10 Νοεμβρίου 2024 με δυνατότητα επέκτασης έως τις 10 Ιανουαρίου 2025 κατ’ ανώτατο όριο. Η νέα περίοδος ναύλωσης αναμένεται να ξεκινήσει στις 12 Νοεμβρίου 2023.

    Σύμφωνα με την εταιρεία, η ασχόληση του bulker αναμένεται να αποφέρει περίπου 4,49 εκατομμύρια δολάρια ακαθάριστων εσόδων για την ελάχιστη προγραμματισμένη περίοδο της χρονοναύλωσης.

    Ο στόλος της Diana Shipping αποτελείται από 40 πλοία ξηρού χύδην φορτίου – τέσσερα newcastlemax, εννέα capesize, πέντε post-panamax, έξι kamsarmax, επτά Panamax και εννέα ultramax.

    Από σήμερα, η συνδυασμένη μεταφορική ικανότητα του στόλου της εταιρείας, είναι περίπου 4,7 εκατομμύρια dwt με σταθμισμένη μέση ηλικία τα 10,58 έτη.

     Διαβάστε επίσης:

    «Κλειστά στόματα» και τα μυστήρια από τον τραγικό θάνατο του Ιμάντ Ζέιν – Ο ρόλος της Naftomar στη Συρία

    Costamare: Πέμπτη περίοδος εκτοκισμού ομολογιακού

    Πρώτη θέση για τους Έλληνες εφοπλιστές στα ναυπηγεία της Νοτίου Κορέας – Πόσα πλοία έχουν παραγγείλει



    ΣΧΟΛΙΑ