ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην αγορά 12.000 ιδίων μετοχών, συνολικής αξίας 155.752 ευρώ προχώρησε η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.
Ειδικότερα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε., κατ’ εφαρμογή του Κανονισμού (ΕΕ) 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του κατ΄ εξουσιοδότηση Κανονισμού (ΕΕ) 2016/1052 της Επιτροπής, γνωστοποιεί στο Επενδυτικό Κοινό ότι, σύμφωνα με το άρθρο 49 του Ν 4548/2018 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, προέβη την 25/10/2023, σε αγορά 12.000 ιδίων μετοχών με μέση τιμή κτήσης 12,9793 ευρώ ανά μετοχή και συνολική αξία συναλλαγής 155.752,00 ευρώ.
Διαβάστε επίσης:
Διόδια: Ο χάρτης των αυξήσεων από το 2024
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ρούμπιο: Διαψεύδει τα σενάρια αποχώρησής του από την κυβέρνηση Τραμπ για την προεδρική κούρσα του 2028
- Σοφία Βικτωράτου: Η σχεδιάστρια υποδημάτων μιλά στο Mononews για την τέχνη στα βήματά της
- Μυτιληναίος (Metlen): Πώς έκανε ρεκόρ εσόδων 6,1 δις και η πρόβλεψη για EBITDA άνω του 1 δισ.
- Alpha Bank: Road shows σε Ευρώπη, ΗΠΑ και Ασία – Το μεγάλο στοίχημα Ψάλτη για κέρδη 1,4 δισ. ευρώ και μερίσματα 4 δισ. έως το 2030
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.