ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην αγορά 12.000 ιδίων μετοχών, συνολικής αξίας 155.752 ευρώ προχώρησε η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.
Ειδικότερα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε., κατ’ εφαρμογή του Κανονισμού (ΕΕ) 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του κατ΄ εξουσιοδότηση Κανονισμού (ΕΕ) 2016/1052 της Επιτροπής, γνωστοποιεί στο Επενδυτικό Κοινό ότι, σύμφωνα με το άρθρο 49 του Ν 4548/2018 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, προέβη την 25/10/2023, σε αγορά 12.000 ιδίων μετοχών με μέση τιμή κτήσης 12,9793 ευρώ ανά μετοχή και συνολική αξία συναλλαγής 155.752,00 ευρώ.
Διαβάστε επίσης:
Διόδια: Ο χάρτης των αυξήσεων από το 2024
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μέση Ανατολή: Νέα αμερικανικά πλήγματα κατά του Ιράν
- Αποκλειστικό: Σημαντική εξέλιξη για το Κυπριακό, οι «γκρινιάρηδες» του ανασχηματισμού, η επανεκκίνηση της ΝΔ και το γούρι του ΚΜ
- ΠΕΦ: Ώρα αποφάσεων για την Ευρώπη – Τα διδάγματα από το ελληνικό μοντέλο και τα 3 διλήμματα
- La Folie: H νέα έμπνευση του Christian Louboutin
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.