ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ποιοι έχασαν πολλά λεφτά στις μετοχές, η ΑΜΚ που ετοιμάζεται, η γοητευτική Σφερούτσα και το άνοιγμα στον Βαρδινογιάννη, ο ουρανοξύστης του Παπαλέκα, οι εκνευριστικοί έλεγχοι στο Π. Ψυχικό, ποια πήρε σπίτι στο Ντουμπάι και μια βραδιά στην γκαλερί Kapopoulos
Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Andrzej Klesyk, κατά τη διάρκεια χθεσινής συνεδρίασης, ενημέρωσε τα Μέλη του Συμβουλίου για την πρόθεσή του να παραιτηθεί, καθώς πρόκειται να επικεντρώσει το ενδιαφέρον του σε νέες προκλήσεις.
Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαρίστησε τον κ. Klesyk για την συνεισφορά του στην επίτευξη των στόχων της Εταιρίας και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στις μελλοντικές του προσπάθειες.
Στη συνέχεια της συνεδρίασης, ανακοινώθηκε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο έχει την χαρά να προτείνει, ως νέο Μέλος και υποψήφιο για τη θέση του Προέδρου, τον κ. Νάσο Ζαρκαλή.
Ο κ. Ζαρκαλής διαθέτει πολυετή εμπειρία σε διαφορετικά και ιδιαίτερα ανταγωνιστικά επιχειρηματικά πεδία καθώς και ισχυρό υπόβαθρο στην ελληνική αγορά.
Τα προσόντα και η εμπειρία του θα αποτελέσουν, για την Εθνική Ασφαλιστική, ιδιαίτερο πλεονέκτημα στην αντιμετώπιση κάθε μελλοντικής επιχειρηματικής πρόκλησης.
Η τοποθέτηση του κ. Ζαρκαλή υπόκειται στην ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης καταλληλόλητας και, για το λόγο αυτό, η ημερομηνία έναρξης της θητείας του στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας θα ανακοινωθεί σε επόμενο χρόνο.
Διαβάστε επίσης:
Το παρασκήνιο πίσω από την κόντρα ΤΑΙΠΕΔ – Italgas
Attica Group: Στις 26/9 η τακτική γενική συνέλευση μετά την αναβολή
Goldman Sachs: Οι νέες τιμές στόχοι για τις ελληνικές τράπεζες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.