ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε κλίμα χαράς και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε χθες, στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Χίου, η έναρξη του 9ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Αποδήμων Χίου.
Οι ομογενείς τίμησαν τον εφοπλιστή Καπετάν Παναγιώτη Ν. Τσάκο με το βραβείο «Χιακής Διασποράς» για την αφοσίωσή του στον τόπο καταγωγής του, τη Χίο, όσο και την εξαιρετική του συνεισφορά στην πολυμορφία του παγκόσμιου πολιτισμού και τη φιλανθρωπική του δράση.
Ομοίως, βραβεύτηκαν ο κ. Συμεών Παληός, Ιδρυτής της Diana Shipping και Β’ Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Ιδρύματος, καθώς και η κα. Αλεξάνδρα Προκοπίου.
Διαβάστε επίσης:
Ερντογάν: Εξακολουθεί να ελπίζει σε επίσκεψη του Πούτιν τον Αύγουστο
ΑΝΕΚ – Attica Group: Οι ανακοινώσεις για την έγκριση της απορρόφησης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ρωσία: Παρατείνει την απαγόρευση στις εξαγωγές ντίζελ – Νέα πίεση στις διεθνείς τιμές
- Βενεζουέλα: Η αντιπροσωπεία της έφτασε στη Νέα Υόρκη – Αύριο η συνάντηση της Ροδρίγκες με τον Τραμπ
- Ά. Σκέρτσος για Μαζωνάκη: Θα ελεγχθούν όλα, η πράξη, η τήρηση των κανόνων και θα αποδοθούν ευθύνες
- Όλυμπος: Στα 2500m με Ford Ranger phev και VW Amarok
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.