ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά τη μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη, η υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Θεσσαλονίκης, Αναστασία Γαϊταρτζή αφήνει υπόνοιες σχολιάζοντας τις καταγγελίες για βιασμό από την Ελένη Χρονοπούλου του ΠΑΣΟΚ
Μετά την ανάρτηση της μητέρας της Κατερίνας Στεφανίδη και υποψήφιας με το ΣΥΡΙΖΑ, Ζωής Βαρέλη-Στεφανίδη για την υπόθεση Γεωργούλη – Χρονοπούλου, η οποία ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, άλλη μια υποψήφια βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης προχώρησε σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, αφήνοντας υπόνοιες για «στημένο» γεγονός πριν τις εκλογές».
Ο λόγος για την Αναστασία Γαϊταρτζή, που βρίσκεται στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Θεσσαλονίκης και η οποία τόνισε στην ανάρτησή της πως «πρώτοι εμείς καταδικάζουμε την παρενόχληση των γυναικών… αν όμως είναι στημένο γεγονός ακριβώς πριν τις εκλογές; Τότε;».
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βενεζουέλα: Οι Αρχές απελευθέρωσαν τον ακτιβιστή Χαβιέρ Ταρασόνα μετά από 4,5 χρόνια
- Τορίνο: Συνελήφθη άνδρας που συμμετείχε στην επίθεση με σφυρί κατά αστυνομικού
- Διεκόπη η κυκλοφορία των τρένων στο τμήμα Σίνδος – Θεσσαλονίκη λόγω πυρκαγιάς σε υποσταθμό ηλεκτροδότησης
- Δένδιας για Συνταγματική αναθεώρηση: «Ποιος από εμάς δεν βλέπει την κρίση αξιοπιστίας των θεσμών»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.