ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Από την αρχή που ξεκίνησε το καλάθι του νοικοκυριού, κράτησε τις τιμές εντός του καλαθιού και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς» ανέφερε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης.
Ο ίδιος επισήμανε ότι «στη συνολική αξία του καλαθιού είχαμε μεσοσταθμική μείωση 12,5%, όταν είχαμε έναν πληθωρισμό που έτρεχε».
Αναφερόμενος συγκεκριμένα στο «καλάθι του Πάσχα», που θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα και θα είναι διαθέσιμο από τις 5 Απριλίου, ο κ. Παπαθανάσης τόνισε ότι θα περιλαμβάνονται το αρνί, το κατσίκι, το τσουρέκι και το πασχαλινό αυγό.
Διευκρίνισε επίσης ότι το εν λόγω καλάθι δεν θα αντικαταστήσει αυτό της Σαρακοστής, αλλά όλα τα καλάθια θα «τρέχουν» παράλληλα.
Για τον μπακαλιάρο, ο κ. Παπαθανάσης επανέλαβε ότι «φέτος θα μπορέσουμε να τον αγοράσουμε ένα ευρώ λιγότερο, στα 4,98, ενώ ανάλογα με το τι θέλουμε να επιλέξουμε, υπάρχει και καλύτερης ποιότητας στα 7.98 ευρώ».
Διαβάστε επίσης:
Lidl Ελλάς: Η στρατηγική με τους Έλληνες προμηθευτές και το επενδυτικό πλάνο των 100 εκατ. ευρώ
Γεωργιάδης: Στις 4 Απριλίου το καλάθι του Πάσχα – Πότε ξεκινά το καλάθι του νονού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τουρισμός ευεξίας: Η θέση της Ελλάδας στον παγκόσμιο χάρτη, τα κενά και η νέα τάση
- H αυτο-οργάνωση του Αλέξη, γιατί ο Πολάκης έγινε… Γιαπωνέζος, η απάντηση Δένδια στους Τούρκους και μια τραγική ιστορία με φοιτητή
- Theon: Το σχέδιο Χατζημηνά για επέκταση σε σημαντικές αγορές και η τιμή – στόχος τα 38,5 ευρώ
- Τσίπρας 2027: Δεξιά ή αριστερά χωρίς ενδιάμεση ζώνη