ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το ράλι σε ΜΟΗ-ΕΛΠΕ και τι έγινε σε Metlen, Εθνική, 3Ε, ΟΠΑΠ, το μυστικό δείπνο της Goldman με τραπεζίτες, οι ισχυροί φίλοι της AKTOR, τι είπε ο Soros στον Μεγάλου, τι είπε ο Προκοπίου στο mononews και το 100-0 του ΚΜ
«Η Ελλάδα στέκεται αλληλέγγυα με τον ουκρανικό λαό, που μάχεται ηρωικά κατά της ρωσικής εισβολής για την ελευθερία και την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας του. Η στήριξη στην Ουκρανία είναι καθήκον όλων μας», τονίζει σε μήνυμά της η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με αφορμή την συμπλήρωση ενός χρόνου από την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.
Όπως αναφέρει η κ. Σακελλαροπούλου:
«Ένας χρόνος συμπληρώνεται από την έναρξη ενός αδιανόητου πολέμου, ο οποίος αποτελεί ευθεία αμφισβήτηση της φιλελεύθερης δημοκρατίας και των ευρωπαϊκών αξιών. Η Ελλάδα στέκεται αλληλέγγυα με τον ουκρανικό λαό, που μάχεται ηρωικά κατά της ρωσικής εισβολής για την ελευθερία και την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας του. Η στήριξη στην Ουκρανία είναι καθήκον όλων μας. Σλάβα Ουκρέινι!».
Ένας χρόνος συμπληρώνεται από τη ρωσική εισβολή στην ??, η οποία αποτελεί ευθεία αμφισβήτηση της φιλελεύθερης δημοκρατίας και των ?? αξιών. Η ?? στέκεται αλληλέγγυα στον ουκρανικό λαό, που μάχεται ηρωικά για την ελευθερία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας του. Slava Ukraini! pic.twitter.com/rntOQ7ZO5N
— President GR (@PresidencyGR) February 24, 2023
Διαβάστε επίσης:
Δένδιας: Η Ελλάδα ήταν και παραμένει στο πλευρό του ουκρανικού λαού
Μαύρη επέτειος από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία – Ζελένσκι: «Θα νικήσουμε τους πάντες!»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.