ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
“Διανύουμε μια δεκαετία γεμάτη εκπλήξεις, γεγονός που αποδεικνύει την εγγενή αβεβαιότητα του κλάδου μας”, υπογράμμισε στο συνέδριο της Capital Link, ο εφοπλιστής Νίκος Π. Τσάκος.
Στη συνέχεια είπε:
“Όλοι μας προσπαθούμε να πάμε στην επόμενη μέρα μετά τις τόσες αλλαγές. Προσφέρουμε μια υπηρεσία η οποία τυχαίνει να αξιολογείται ακριβότερα τη συγκεκριμένη περίοδο. Φυσικά, θα προτιμούσα μια πιο αργή αγορά σε ειρηνικό περιβάλλον.
Σε περιβάλλον κερδοσκοπίας, καλό είναι να αποφεύγονται οι πολλές νέες παραγγελίες. Τα πλοία χτίζονται για μια διάρκεια ζωής 20 με 25 ετών, επομένως μπορούμε ακόμη να εκμεταλλευτούμε την ποιότητα της προηγούμενης γενιάς”.
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πόλεμος Ουκρανίας: Αυτή είναι η αντιπρόταση της ΕΕ στα σχέδια Τραμπ – Πούτιν
- ΕΛΑΣ: Στα ίχνη κυκλώματος παράνομων συνταγογραφήσεων – Κατηγορούνται δύο ειδικευόμενοι γιατροί
- ΥΠΕΞ: Η Ελλάδα χαιρετίζει τις ανακοινωθείσες συμφωνίες μεταξύ Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν
- Φωτιές στην Ανατολική Αττική: Ξεκίνησαν οι αυτοψίες στις πληγείσες περιοχές – Σύσκεψη Κ. Κατσαφάδου με τους δημάρχους Λαυρεωτικής και Σαρωνικού
