ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το ανώτατο όριο τιμών για το ρωσικό πετρέλαιο εξακολουθεί να ανταποκρίνεται στους στόχους και τυχόν περικοπές της ρωσικής παραγωγής θα πλήξουν δυσανάλογα τις αναπτυσσόμενες χώρες, δήλωσε σήμερα αξιωματούχος της ομάδας των πλουσιότερων χωρών του κόσμου (G7) για το πλαφόν.
Ο αξιωματούχος δήλωσε επίσης ότι οι δημόσιες αναφορές δείχνουν ότι μια σημαντική ποσότητα ρωσικού πετρελαίου που διακινείται μέσω θαλάσσης έχει αποσταλεί με δεξαμενόπλοια που συμμορφώνονται με το ανώτατο όριο τιμών και ότι είναι σημαντικό να μην παίρνουμε τοις μετρητοίς τα ρωσικά σχόλια σχετικά με τη μείωση της παραγωγής πετρελαίου.
Διαβάστε επίσης
Ρωσία: Σχεδιάζει μείωση της παραγωγής πετρελαίου ως αντίποινα στις κυρώσεις – Εκτίναξη της τιμής
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- CrediaBank: Η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, η είσοδος ξένου επενδυτή και οι ευρύτεροι στόχοι
- Ξεκίνησαν οι εμπορικές συνομιλίες ΗΠΑ-Κίνας στο Παρίσι, ενόψει της συνάντησης Τραμπ-Σι Τζινπίνγκ
- Δένδιας: Συνάντηση στο Λονδίνο με Βρετανό ΥΠΕΞ και σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας – Στο επίκεντρο η Μέση Ανατολή
- Ιρανός ΥΠΕΞ: Δεν κάνουμε εμείς τις επιθέσεις σε κατοικημένες περιοχές – Καλά στην υγεία του ο Μοτζτάμπα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.