ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τραμπ: Η Ευρώπη θα διαθέσει τεράστιο μέρος από τα αποθέματά της σε ντίζελ – Έως 100 εκατ. βαρέλια στην αγορά από τη G7
Οι χώρες της G7 πρόκειται να αποδεσμεύσουν έως και 100 εκατ. βαρέλια από τα αποθέματα έκτακτης ανάγκης πετρελαίου και ντίζελ, έπειτα από πιέσεις της κυβέρνησης Τραμπ για τη συγκράτηση των αυξανόμενων τιμών των καυσίμων.
Η αποδέσμευση, την οποία συντονίζει ο Διεθνής Οργανισμός Ενέργειας (IEA), θα πραγματοποιηθεί μέσα στους επόμενους τέσσερις μήνες, δήλωσε ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, σε ενημέρωση δημοσιογράφων την Παρασκευή. Ο Μακρόν προεδρεύει αυτή την περίοδο και της G7.
Όπως ανέφερε, στόχος της G7 είναι να προκαλέσει υποχώρηση των τιμών των καυσίμων.
Διαβάστε επίσης
Ντόναλντ Τραμπ: Η Ευρώπη συμφώνησε να διαθέσει μέρος από τα αποθέματά της σε ντίζελ
Reuters: Ο πόλεμος με το Ιράν καθυστερεί την αξιολόγηση του OPEC+ για τις ποσοστώσεις του 2027
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ζαχαράκη: Στο Πανεπιστήμιο Πατρών τη Δευτέρα – Έναρξη του νέου αγγλόφωνου προγράμματος Ιατρικής και εγκαίνια του Κέντρου Καινοτομίας
- Μαρίν Λεπέν: O «χρυσός κανόνας» για να μπει τάξη στα δημόσια οικονομικά της Γαλλίας
- Ανακοίνωση ΔΕΣΦΑ: Εκτός αρμοδιότητάς του η πιθανή διαρροή φυσικού αερίου στη Γκράβα
- CrediaBank: Στις 23 Οκτωβρίου η κρίσιμη Γενική Συνέλευση για τη συγχώνευση με την Ευρώπη Holdings
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.