ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε διάψευση του δημοσιεύματος του Politico περί δήθεν εμπλοκής του Μαργαρίτη Σχοινά στο σκάνδαλο διαπλοκής με το Κατάρ προχώρησε ο επικεφαλής Eκπρόσωπος Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Έρικ Μαμέρ.
Σύμφωνα με τον κ. Μάμερ, ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς δεν βρίσκεται υπό έρευνα.
Παράλληλα, όπως ανέφερε ο κ. Μάμερ, δεν υπάρχουν αποκλίσεις, ούτε διαφοροποιήσεις με τις θέσεις της Κομισιόν στις δηλώσεις του Αντιπροέδρου Μαργαρίτη Σχοινά σχετικά με τα εργασιακά δικαιώματα στο Κατάρ.
«Σε σχέση με τις δηλώσεις του Αντιπροέδρου Μαργαρίτη Σχοινά σχετικά με τα εργασιακά δικαιώματα στο Κατάρ, οι θέσεις που έχει λάβει είναι σύμφωνες με αυτές της Επιτροπής. Δεν υπάρχουν αποκλίσεις ούτε διαφοροποιήσεις», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Σημείωσε επίσης πως η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν «στηρίζει ολόκληρο το Κολλέγιο», επισημαίνοντας ότι «δεν χρειάζεται να το αναφέρει συγκεκριμένα τώρα σε σχέση με κάποιο συγκεκριμένο μέλος του Κολλεγίου, καθώς δεν υπάρχουν νέες εξελίξεις που να αφορούν το Κολλέγιο».
Διαβάστε επίσης:
Βρυξέλλες: Νέα έφοδος στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πρόσκληση Δένδια στον Χέγκσεθ να επισκεφθεί την Ελλάδα, συζήτησαν για τα F-35
- Πετρέλαιο: Άνοδος εν όψει των εντάσεων ΗΠΑ – Ιράν
- Χίος: Επεισόδιο μεταξύ Λιμενικού και διακινητών μεταναστών με επιβεβαιωμένους 14 νεκρούς (upd)
- Δένδιας από Ουάσιγκτον: Κεντρικός πυλώνας η ελληνοαμερικανική αμυντική συνεργασία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.