ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην κόψη του ξυραφιού – Καραμπινάτη υποτιμητική σε εξέλιξη στις τράπεζες – Τι κάνουμε τώρα με οδηγό τις Goldman Sachs και Morgan Stanley
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την συνεδρίασή του την Πέμπτη ενέκρινε το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου της Lavipharm σχετικά με τη δημόσια προσφορά έως 170.588.235 νέων κοινών ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών.
H δημόσια προσφορά διεξάγεται με στόχο την άντληση κεφαλαίων ύψους έως € 57.999.999, με καταβολή μετρητών και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των υφιστάμενων μετόχων και την εισαγωγή των νέων μετοχών προς διαπραγμάτευση στη Ρυθμιζόμενη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Διαβάστε επίσης
Motor Oil (τηλεδιάσκεψη): Επενδύσεις 4 δισ. την επόμενη 7ετία-Τα 2,5 δισ. στη ενεργειακή μετάβαση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΥΠΑ: Άνοδος πάνω από 5% της επιβατικής κίνησης, στο εννεάμηνο του 2026 για τα 24 αεροδρόμια
- Ο καρκίνος του μαστού θεραπεύεται; Οι σύγχρονες θεραπευτικές επιλογές
- Έγκλημα στην τράπεζα; Πρώην πρόεδρος της Monte dei Paschi φέρεται να εμπλέκεται στον μυστηριώδη θάνατο στελέχους
- Γιάννης Κούστας: Γιατί η Danaos αναστέλλει το σχέδιο εισαγωγής των bulkers της στην αγορά του Όσλο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.