ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην έκδοση senior preferred ομολόγου προχωρά η Εθνική Τράπεζα.
Εντολή έδωσε η Εθνική Τράπεζα στις BofA Securities, Goldman Sachs Bank Europe SE, IMI- Intesa Sanpaolo, Nomura και UBS Investment Bank για να τρέξουν την έκδοση νέου senior preferred ομολόγου.
Ο τίτλος θα είναι διάρκειας πέντε ετών με μη δυνατότητα ανάκλησης πριν το πέρας των πρώτων τεσσάρων ετών, δηλαδή τύπου 5NC4 και εντάσσεται στο χρηματοδοτικό σχέδιο της ΕΤΕ για την ενίσχυση των κεφαλαίων για την κάλυψη των υποχρεώσεων για τις Ελάχιστες Απαιτήσεις Ιδίων Κεφαλαίων και Επιλέξιμων Υποχρεώσεων – MREL.
Σήμερα πραγματοποιούνται τα investor calls, ενώ η επενδυτική παρουσίαση θα είναι διαθέσιμη στο site της Εθνικής Τράπεζας, με την έκδοση να πραγματοποιείται στο άμεσο μέλλον, ανάλογα με τις συνθήκες της αγοράς.
Οι τίτλοι αναμένεται να αξιολογηθούν στο Ba3 από τη Moody’s και στο B+ από την S&P.
Διαβάστε επίσης
Epsilon Net: Σε προχωρημένες συζητήσεις για την εξαγορά της από την Εθνική Τράπεζα – Επιβεβαίωση mononews
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κικίλιας: Έχουμε ανοιχτό διάλογο με τον υπουργό Μεταφορών της Δανίας
- Η Hyundai Heavy Industries ενοποιεί τα ναυπηγεία της με στόχο να κατασκευάζει κάθε χρόνο πλοία αξίας 25 δισ. δολαρίων
- Μεγάλο deal της Audi με το Κατάρ ενόψει της εισόδου στη Formula 1
- Ανδρέας Λοβέρδος: Μίλησε πρώτη φορά για την σύλληψη του γιου του – «Το στηρίζω, αλλά δεν δικαιολογώ κάθε πράξη του» (βίντεο)