• Business

    Epsilon Net: Σε προχωρημένες συζητήσεις για την εξαγορά της από την Εθνική Τράπεζα – Επιβεβαίωση mononews

    • NewsRoom
    Ιωάννης Μίχος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Epsilon Net

    Ιωάννης Μίχος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Epsilon Net


    Σε προχωρημένες συζητήσεις με την Εθνική Τράπεζα για την εξαγορά σημαντικού ποσοστού της βρίσκεται η Epsilon Net, επιβεβαιώνοντας τη σημερινή στήλη του wiseman.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της Epsilon Net στο Χρηματιστήριο αναφέρει:

    Η Εταιρία EPSILON NET ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για τη σύναψη στρατηγικής συμφωνίας με τον Όμιλο της Εθνικής Τράπεζας.

    Η ολοκλήρωση των συζητήσεων αναμένεται το προσεχές διάστημα και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν σχετικές ανακοινώσεις.

    Τι έγραψε σήμερα ο wiseman

    H Εθνική Τράπεζα αγοράζει Εpsilon Net

    Ίσως διαβάσατε από έγκριτες στήλες την εβδομάδα που μας πέρασε ότι η Εθνική Τράπεζα βρίσκεται πολύ κοντά στην εξαγορά σημαντικού ποσοστού μεγάλης εταιρείας πληροφορικής.

    Το έψαξα λίγο το θέμα, και η αλήθεια είναι ότι η Τράπεζα όντως βρίσκεται τόσο κοντά, ώστε χρειάστηκε η διοίκηση του Παύλου Μυλωνά να ενημερώσει απλώς τον βασικό μέτοχο, δηλαδή το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, το οποίο να θυμίσουμε ότι δεν έχει πλέον το δικαίωμα του βέτο.

    Όπως με ενημέρωσαν λοιπόν οι πηγές μου πρόκειται για την εισηγμένη εταιρεία Epsilon Net.

    Η εταιρεία δραστηριοποιείται από το 1999 στους τομείς της πληροφορικής, (Epsilon Net Software), της δημιουργίας ψηφιακού περιεχομένου στο διαδίκτυο (Epsilon Net Network) και της εκπαίδευσης (Epsilon Net Training).

    Απασχολεί πάνω από 1000 εργαζόμενους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, διαθέτοντας ένα ολοκληρωμένο, διαρκώς αυξανόμενο δίκτυο 500 συνεργατών στην Ελλάδα. Εισήχθη στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών τον Ιούλιο του 2020.

    Βασικός μέτοχος με 63% περίπου, είναι ο ιδρυτής της Ιώαννης Μίχος ένας ταλαντούχος επιχειρηματίας που ξεκίνησε από χαμηλά, ενώ ένα 8% ανήκει στην Barca Global Master Fund.

    Διαβάστε επίσης

    Γιατί εξαγοράζει την Epsilon net η Εθνική Τράπεζα, η νεα ήττα Μαντωνανάκη, οι σκέψεις Εξάρχου για την Χανίων, τα νέα πρόσωπα του LSE, ο Μπίτζιος και η λίστα και ένα δικηγορικό Quiz με πολλά λεφτά



    ΣΧΟΛΙΑ