ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σύγκρουση πλοίων στο Μαρμαρά: Εξετάζεται σύγκρουση «T-bone» – Συνεχίζεται η επιχείρηση διάσωσης για τα 10 μέλη του πληρώματος
Μια γυναίκα βομβιστής καμικάζι βρίσκεται πίσω από την επίθεση στην Κωνσταντινούπολη δήλωσε ο Τούρκος αντιπρόεδρος Φουάτ Οκτάι.
Σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό που έδωσε, έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν και 81 τραυματίστηκαν, εκ των οποίων δύο σοβαρά.
«Θεωρούμε ότι πρόκειται για μια τρομοκρατική επίθεση λόγω της έκρηξης βόμβας που πυροδότησε μια δράστης που ήταν γυναίκα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες», δήλωσε ο Οκτάι σε δημοσιογράφους.
Διαβάστε επίσης
Μητσοτάκης για έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: Η Ελλάδα καταδικάζει κάθε μορφή τρομοκρατίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΥΑΘ: Συμφωνία με την ΕΤΕπ ανοίγει τον δρόμο πιστωτική γραμμή ως 290 εκ. ευρώ για Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική
- H ANEK LINES σε ταξιδεύει με τον αέρα του τόπου της!
- Θάνατος Μαζωνάκη: Στις φυλακές Κορυδαλλού τα ξημερώματα οι γιατροί
- Ντόναλντ Τραμπ: Η «εχθρική» Fed, αύξησε τα επιτόκια για «πολιτικούς λόγους»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.