Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώθηκε ότι ο αντιπλοίαρχος Μάχιμος Ν.Π. που υπηρετεί στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού απώλεσε αιφνιδίως τις αισθήσεις του εντός της υπηρεσίας σήμερα το μεσημέρι.
Ακολούθως διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (251 ΓΝΑ) όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του διερευνώνται.
Για το συμβάν ενημερώθηκαν οι οικείοι του.
Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού εκφράζει τη λύπη του για την απώλεια του συναδέλφου και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.
Διαβάστε επίσης
Γ. Μώραλης: Λύση και ανάσα η ανακατασκευή του γηπέδου «Π. Καπαγέρωφ» στον Πειραιά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μακρόν για απειλές Τραμπ για δασμούς στα γαλλικά κρασιά: «Δεν αποφασίζουν οι ΗΠΑ για τα δικαιώματα των Ευρωπαίων»
- ENTERSOFTONE: Διαθέσιμα για χιλιάδες επιχειρήσεις τα AI ERP
- Σκόπελος: Φωτιά στο Κλήμα – Στη μάχη με τις φλόγες 3 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο
- ΤτΕ για πληθωρισμό: Αύξηση στο 3,8% το 2026 στην Ελλάδα λόγω ενέργειας – Σημαντική επιβράδυνση στο 2,6% το 2027
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.