ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ναυτιλιακή ακτοπλοϊκή εταιρεία Saronic Ferries γνωστοποίησε ότι το 2026 θα είναι σε θέση να δρομολογήσει το πρώτο ηλεκτρονικό επιβατηγό πλοίο της στη γραμμή Πειραιάς – Αίγινα – Αγκίστρι.
Ειδικότερα, σε σχετική της κοινοποίηση η εταιρεία τονίζει:
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με τη C-Job Naval Architects για την ανάπτυξη του πρώτου πλήρως ηλεκτρικού επιβατηγού/οχηματαγωγού πλοίου στην Ελλάδα! Το ηλεκτροκίνητο ferry θα συνδέει τον Πειραιά με την Αίγινα και το Αγκίστρι και αναμένεται να ενταχθεί στον στόλο μας το 2026. Αυτή είναι η πρώτη κίνηση προς το στόχο μας να λειτουργούμε αποκλειστικά έναν στόλο πλοίων μηδενικών εκπομπών έως το 2040 σε όλους τους προορισμούς μας».
Διαβάστε επίσης:
Ο Αλέξανδρος Βαλέντης στην Transport Capital
Σαντορινιός: Τραγικές ευθύνες για την έλλειψη επαρκούς ακτοπλοϊκής σύνδεσης για Κάσο και Κάρπαθο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Προτάσεις με δυνατά φαβορί για το Σαββατοκύριακο
- Άδωνις Γεωργιάδης: Ήταν λάθος που έβαλα το κρακεράκι στο στόμα μου – Δεν θα είναι καθόλου ομαλή η διαδικασία στη δίκη για τα Τέμπη
- Health-IQ: Νέο ψηφιακό εργαλείο για αξιολόγηση και διαφάνεια στο ΕΣΥ
- Γιώργος Τσαγκαράκης: Στον εισαγγελέα ο γνωστός ο γκαλερίστας μετά την έφοδο του ελληνικού FBI – Το βίντεο με το Ευαγγέλιο που τον «έκαψε»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.