ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε προχωρημένη σήψη και τυλιγμένο σε sleeping bag εντοπίστηκε πτώμα στην περιοχή της Δάφνης. Το πτώμα βρήκε ένας υπάλληλος της καθαριότητας του Δήμου. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Σκάι, το πτώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη και ήταν πολύ προσεκτικά καλυμμένο με ένα sleeping bag.
Το πτώμα βρέθηκε σε κάδο σκουπιδιών στη συμβολή των οδών Αλέξανδρου Παπαναστασίου και Ηροδότου. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, η σορός που ανήκε σε άνδρα ήταν τυλιγμένη σε κουβέρτα, δεμένη σε καλώδιο και μέσα σε σλίπινγκ μπαγκ.
Μέχρι στιγμής παραμένει αδιευκρίνιστο αν ανήκει σε Έλληνα ή αλλοδαπό καθώς και η ηλικία του θύματος. Την προανάκριση έχει αναλάβει το τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛΑΣ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αποκάλυψη mononews: Τι συμβαίνει με τη γρίπη των πτηνών στην Ελλάδα; (ΕΓΓΡΑΦΟ – ΕΠΕΙΓΟΝ)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Big Business για Λ. Μπόμπολα , Γ. Περιστέρη και Αλεξία Μπακογιάννη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: «Ο πόλεμος νομίζω θα τελειώσει πολύ σύντομα» – Εξετάζουμε άρση ορισμένων κυρώσεων στο πετρέλαιο (upd)
- ΕΟΔΥ: Τι λέει ο Χ. Χατζηχριστοδούλου στο Mononews – Η τοποθέτηση του Ά. Γεωργιάδη και το θρίλερ της επόμενης μέρας
- Τα αγρίμια, οι γονείς και μια γραμμή βοήθειας
- Γιώργος Λάνθιμος: Η πρώτη έκθεση φωτογραφίας του στη Στέγη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.